9 ruhafazon, ami nagyon népszerű lesz idén – Mert lesz hová öltözni 2021-ben!

9 ruhafazon, ami nagyon népszerű lesz idén – Mert lesz hová öltözni 2021-ben!

Címlap / Stílus / 9 ruhafazon, ami nagyon népszerű lesz idén – Mert lesz hová öltözni 2021-ben!

Hercegnős tüllruhák

Csodaszép, habkönnyű, elképesztő anyagokból készült ruhák lesznek sokak kedvencei az idei évben. A tüllruhák nem csak elegánsak, hanem egyszerűen árad belőlük a luxus és a nőiesség. Akár a bővebb, akár a szűkebb szabást részesíted előnyben, megtalálhatod közöttük a kedvencedet, ráadásul elképesztő fagyiszínekben pompázhatsz bennük. 

 

 

Szűk fekete maxiruha

Az előbbi habos ruhák ellentéte a testhez simuló fekete maxiruha, amiben lehetsz a végzet asszonya, ha éppen ahhoz van kedved. Ezek a szexi darabok remekül kombinálhatóak: nyáron elég néhány ékszerrel feldobni őket, a hidegebb időben pedig alájuk vehetsz egy garbót és egy hosszú csizmával koronázhatod meg az összhatást.

 

 

Puffos ujjak

A tavalyi évből újraéledt puffos ujjú ruhák is népszerűek lesznek a tavaszi-nyári szezonban. A legjobb, ha minimalista szabású ruhát választasz, a hatalmas ujjak ugyanis feltűnővé teszik a legegyszerűbb darabokat is.

 

 

Izgalmas minták

A jó hangulatról a különböző minták kombinációja gondoskodik a divatban. A színes csíkok, kockák, pöttyök és a batikolt hatású darabok garantáltan jobb kedvre derítenek. Az ékkövek színei is visszaköszönnek rajtuk, így a smaragdzöld és a rózsaszín is szuper választás lehet.

 

 

Kötött darabok

A puffos ujjú ruhákhoz hasonlóan a kötöttek is maradnak – ezeket nem csak bent, hanem alkalmakra is viselheted. A hűvösebb hónapokban nem fogsz bennük fázni, egy bőrdzsekivel, blézerrel, csizmával, sportcipővel vagy bakanccsal is jól mutatnak, egyszóval egyszerűen kombinálhatod őket. Ha eddig nem szereztél be egy kötött ruhát, akkor eljött az ideje!

 

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást