Tipikus kifogás az egészséges étkezés ellen az, hogy valakinek nincs ideje főzőcskézni – ez tök érthető, csak azt nem tudják sokan, hogy nem kell minden nap órákat a konyhában tölteni ahhoz, hogy egészséges ebédet dobjunk össze. Az alábbiakban mutatunk néhány olyan receptet, ami pillanatok alatt kész van, mégis könnyen beilleszthető a legtöbb diétába, és garantáltan nem fogsz tőle hízni. Nincs több kifogás!
3/4 Shakshuka vacsorára
Ha valami olyan vacsorát keresel, amiben már nincs sok szénhidrát, mégis laktató, és nem saláta, akkor a zsidó lecsó lesz a te ételed.
A leegyszerűsített változatot nagyon könnyű elkészíteni: olívaolajon piríts meg egy kis kolbászt, paprikát és vörös-, valamint fokhagymát, majd önts rá egy doboz paradicsomkonzervet, és ízesítsd petrezselyemmel, sóval, borssal.
Ha már rotyogni kezd az egész, törj bele három-négy tojást, fedd le, és várd meg, hogy a tojások úgy szilárduljanak meg, hogy a sárgájuk egy kicsit még folyós maradjon. Pirítóssal vagy magában is tálalhatod, nagyon finom, laktató fogás.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!