Tetszenek egyáltalán a férfiaknak a feltöltött szájú nők?

Tetszenek egyáltalán a férfiaknak a feltöltött szájú nők?

Címlap / Stílus / Arc / Tetszenek egyáltalán a férfiaknak a feltöltött szájú nők?

Örök kérdés, hogy a férfiak a természetes szépséget keresik, vagy a plasztikot. Mert bár mindannyiuk a természetesség híve papíron, valójában a plasztik csodákon is szeretik legeltetni szemüket.

Száj és száj közti különbség

Először tisztázzuk, hogy kinek mit jelent a feltöltött száj, ugyanis ez is meglehetősen széles skálán mozog. Van, aki csak egy minimális szinten szeretne változtatni ajkai természetes vastagságán, ellensúlyozva a túlzott vékonyságát.

Sok esetben egy ilyen apró szépészeti beavatkozás fel sem tűnik a külvilágnak, maximum annyiban, hogy valami sokkal jobban néz ki az illető arcán.

Van az a vékonyság, ami már érthető, ha valakit zavar. És akkor térjünk is át a skála másik oldalára, amikor valaki nem bír leállni és sokszor 5-6 ml anyagot is képes szájába töltetni. Ez nem csak esztétikailag lehet visszatetsző, de még a szöveteket is annyira kinyújthatja, hogy aztán nehéz lesz bármit is visszacsinálni. Persze, amikor szájfeltöltésről beszélünk, akkor egyből ez a kép ugrik be mindenkinek, hiszen azért bőven láthatunk elrontott példákat.

yacobchuk/istockphoto.com

A férfiak hozzáállása

A férfiak szeretik hangoztatni a természetes szépség fontosságát és, hogy mennyivel jobban szeretik a nők natúr arcát. Persze hajlamosak a „no makeup” sminkekkel azonosítani a természetest, ezért aztán náluk soha nem lehet tudni, mi számukra az igazán tetszetős. Az viszont egyértelmű, hogy nem szeretik a nagyon mű dolgokat. A kacsaszájtól pedig egyenesen rosszul vannak, mivel az minden csak nem természetes. Azonban az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy meglehetősen sok kritériumnak kell megfelelnünk az ellenkező nem szemében.

Legyünk természetesek, frissek, finom nőiesek, ne ráncosodjunk, ne őszüljünk és mindezt persze minden külső segítség nélkül. Valljuk be, ez lehetetlen.

Akadnak, viszont olyan esztétikai beavatkozások, melyek minimális szinten, de pozitív változást idézhetnek elő a női testen.

Egy botox kezelést is lehet ízlésesen kivitelezni, az egészen mély ráncok megszűntetése érdekében, odafigyelve arra, hogy a mimikánk megmaradjon. De akár egy kisebb horderejű ráncfelvarrás sem drasztikus lépés, viszont sokkal frissebb és fiatalosabb lesz az összhatás.

Férfiszemmel

Mindig is érdekelt a férfiak véleménye a plasztikáról és akikkel beszéltem a témáról, egytől-egyig a természetességet preferálják. Ezért összehívtam kedvenc fiúcsapatomat és teszteltem őket. Két képet mutattam nekik, két különböző nőről és megkértem őket, hogy mondják el, melyik nő tetszik nekik jobban és miért. Az egyik képen egy natúr, letisztult sminket viselő, természetes szépség volt látható, a másikon pedig az ellenkezője. Mindkét nő szép, viszont utóbbin szemmel láthatóak a plasztikai bevatkozások. Na, lássuk mit szóltak hozzá a férfiak.

Az eredmény valahogy az lett, amire számítottam. A természetes külsejű nő lett a nyerő, viszont az általuk cicababának titulált lányon is megakadt a szemük. Valahogy úgy fogalmaztak, hogy azért egy estére őt is megismernék nagyon szívesen. Érdekes egyébként, mert felvetettem nekik a kérdést, hogy miért csak egyetlen estére, hiszen bármennyire is a plasztika híve valaki, attól még lehet nagyon jó személyisége.

Mégis azt mondták, hogy valahogy sokkal jobban tetszik nekik a natúr, természetes arc, szerintük felesleges a szájfeltöltés is. Bár azt hozzátenném, hogy mutattam nekik nagyon ízlésesen feltöltött ajkakat, amire egyöntetű pozitív visszajelzés érkezett. Mondjuk úgy, hogy a beszélgetésünk után az a végeredmény született bennem, hogy a férfiak a láthatatlan beavatkozások hívei, melyek még épphogy nem látszódnak, viszont mi tudjuk, hogy megtörtént.

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!