Tetszik neked egy Kos férfi? 5 tipp, amivel elnyerheted a szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Tetszik neked egy Kos férfi? 5 tipp, amivel elnyerheted a szerelmét

A kosok a tűz elemhez sorolhatóak, ebből adódik, hogy végtelenül határozottak, magabiztosak és szenvedélyesek. Sokan vágyakoznak meghódításukra, amit többek között mindent elsöprő természetüknek köszönhetnek. De hogyan nyerheted el egy Kos szerelmét?

Természetesen a legszebbeket és a legjobbakat, de mindent összevetve nem kifejezetten az a típus, aki túlságosan is válogat.

Leginkább az újdonság vonzza, ami azt jelenti, hogy nem igazán van konkrét zsánere sőt, sokszor éppen azzal könnyű megnyerned, ha még nem volt hozzád hasonló partnere – ez a külsőre és a belsőre egyaránt vonatkozik.

Szabadelvűsége ellenére a Kos szereti, ha valamihez nem jut kifejezetten könnyen hozzá, ugyanis az akadály legyőzése az, ami leginkább felkelti az érdeklődését.

Ez tehát azt jelenti, hogy kedveli a nehezen megközelíthető, távolságtartó nőket, azokat, akik nem esnek hanyatt vonzó személyisége, külseje ellenére sem (legalábbis nem egyből).

Mit vár el a kapcsolatban? Kép forrása: bloglovin.com

Elvárja, hogy ő legyen a vezető, ugyanakkor partnerének két lábbal kell állnia a földön, ellenkező esetben a Kos pillanatok alatt elveszíti iránta érdeklődését.

Ekkor jön a kiút keresése és a félrelépés, amiért a kosnak nem is igazán lesz bűntudata, mert azt érzi, hogy nem kapott meg otthon mindent, márpedig ami jár, az jár.

Kiszámíthatatlan a szerelemben, mert amennyire odaadó, annyira bántó is tud lenni, gyakran követ el meggondolatlanságot.

Ez nem feltétlenül megcsalást jelent, néhány sértő mondat is tönkre tudja tenni az otthoni idillt. Éppolyan szenvedélyes, amennyire indulatos, ám elvárja, hogy ehhez partnere alkalmazkodjon.

Ha nehéz tulajdonságait képes vagy tolerálni, és igyekszel mindig érdekes maradni számára, akkor nyert ügyed, és kiváló partnered lehet személyében.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!