Életmód / Ezotéria

Ezekből a csillagjegyekből kerül ki a legtöbb milliárdos. Köztük vagy?

Ezekből a csillagjegyekből kerül ki a legtöbb milliárdos. Köztük vagy?

Ha Oroszlán vagy, akár el is kezdheted tervezgetni, hogy milyen alakú lesz a medence a nyaralód mellett, egy friss elemzés szerint ugyanis jó esélyed van arra, hogy a pénzügyi helyzeted a lehető legkedvezőbben alakuljon.

Az Egyesült Királyságban működő, álláshirdetésekkel foglalkozó weboldal, az Adview vizsgálta meg nemrég a Fortune 400 milliárdosokról összeállított listáját, és azt találta, hogy azon minden más jegynél gyakrabban, szám szerint 28-szor szerepeltek Oroszlánok, vagyis olyan milliárdosok, akik július 23. és augusztus 22. között születtek.

Ez egyébként nem mond ellent a jegy tulajdonságainak: az Oroszlánok általában magabiztosak, erős akaratúak, jól tudnak érvényesülni és mivel sok energiával és hihetetlen kisugárzással rendelkeznek, gyakran találjuk őket vezető szerepben – ahol persze a fizetések is magasabbak lehetnek.

Ebből a csillagjegyből kerül ki a legtöbb milliárdos. Rajta vagy a listán?Kép forrása: GaudiLab/depositphotos.com

Az Oroszlánokat követték a listán a Bikák, akikből 24-en szerepeltek a listán, és a maguk 23 képviselőjével a Mérlegeknek is jók az esélyeik a bekerülésre. A lista alapján a pénzügyi sikerre a legkevesebb esélyük a Kosoknak van, közülük szerepeltek a legkevesebben, 12-en a milliárdosok sorában. A teljes lista így néz ki:

 1. Oroszlán: 28
 2. Bika: 24
 3. Mérleg: 23
 4. Vízöntő: 22
 5. Ikrek: 21
 6. Szűz: 21
 7. Bak: 21
 8. Halak: 21
 9. Rák: 20
 10. Nyilas: 18
 11. Skorpió: 16
 12. Kos: 12

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

  Írj egy hozzászólást