A legdivatosabb 2020-as dzseki fazonok – lelőhelyekkel

A legdivatosabb 2020-as dzseki fazonok – lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / A legdivatosabb 2020-as dzseki fazonok – lelőhelyekkel

A bőrdzsekin és a ballonkabáton kívül idén új darabokkal bővülhet a gardróbod. Mutatjuk, milyen izgalmas dzsekikkel és kabátokkal érdemes kísérletezned!

Anorák

Ez a sportos, pulcsiszerű, kapucnis típus szépen lassan beszivárgott a szekrényekbe a ronda edzőcipőkkel. Az anorákok előnye, hogy mivel leginkább pulóverhez hasonlítanak, ha nem veszed fel őket, a derekadra is kötheted, ráadásul az időjárástól függően kényelmesen, rétegesen alá is tudsz öltözni. Vannak vékonyabb, széldzseki szerű darabok és vastagabb, béleltek is, így maximálisan az időjáráshoz tudod igazítani őket. 

1. Bershka, 2. H&M, 3. Answear, 4. AboutYou (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

Hosszított fazonok

A legtöbb dzsekitípusból megjelentek a hosszított fazonok: akár bőr, akár farmer, akár sportosabb fazonról van szó, végre nem kell félni attól, hogy megfázik a derekad, hiszen az új divatnak megfelelő fazonok már a fenekedig érnek. Válaszd ki a stílusodhoz leginkább passzoló darabot!

1. H&M, 2. H&M, 3. Zara, 4. Answear (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

Merész színek

A fekete, kék, szürke és bézs mellett idén egészen merész árnyalatokban is találni dzsekiket. Ha szeretnéd egy kicsit vidámabbá tenni a megjelenésedet az őszi szürkeségben, akkor érdemes ezek közül válogatnod! A rózsaszín, zöld és kék árnyalatok például szuperül kombinálhatóak az őszi alapszínekkel is.

1. H&M, 2. H&M, 3. Bershka, 4. Answear (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

Ingdzsekik/overshirtök

Az idei év legnagyobb trendjének az ingdzsekik, overshirtök tartoznak. Ezek általában bővek és kényelmesek, de nem kell attól félni, hogy túlságosan sportosak lennének. Számtalan színben, anyagban, fazonban és mintában kaphatóak, a rövidtől a hosszúig, a vékonytól a vastagig tényleg mindent megtalálni közöttük. Akár egy pólóra, akár egy garbóra vagy kapucnis pulcsira veszed fel őket, jól fognak állni.

1. H&M, 2. Zara, 3. Zara, 4. Bershka (háttér: lucianapappdesign/pixabay.com)

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!