Szerelem / Párkapcsolat

5 dolog, ami sokkal jobb, ha szerelmes vagy

Ha szerelmes vagy, akkor az egész világ egy kicsivel jobb hellyé változik. Kit érdekelnek az unalmas hétfő délelőttök, amikor a rózsaszín köd ott lebeg körülötted 0-24? Még a tömegközlekedés sem olyan fárasztó, és a mínuszok sem vehetik el a kedved attól, hogy végre találkozzatok. Akad azonban ezen kívül is néhány – egyébként teljesen hétköznapi – dolog, ami sokkal jobb érzéssel tölt el, ha szerelmes vagy.

Azok a Facebookos bejegyzések…

Ismered azt az érzést, amikor a Facebook kezdőlapodat sorra lepik el az eljegyzéssel kapcsolatos bejelentések, miközben belőled a legerősebb érzéseket az elmúlt időszakban a kedvenc táblacsokid váltotta ki?

Ha szerelmes vagy, ennek végre búcsút inthetsz, és egy biztos: a féltékenység legapróbb szikrája sem fut át az agyadon, miközben rákattintasz a lájk gombra.

Extra kötelék a hálószobában

Amikor szerelmes vagy, a szex egy csapásra teljesen új szintre emelkedik – mintha csak megnyomtál volna egy képzeletbeli gombot.

Teljesen egy hullámhosszon vagytok, sokkal erősebb köztetek a kötelék, és maximálisan biztos lehetsz benne, hogy a párodnak mindennél fontosabb, hogy jól érezd magad vele.

És amikor ezt összehasonlítod a korábbi élményeiddel, rájössz, hogy ezt az érzést tényleg lehetetlen felülmúlni!

Olvastad már?  Elvek kontra érzések – amikor a szenvedély magával ragad

Belső poénok és szerelmes üzenetek

A csetelések és sms-ek egy csodálatos, új világot nyitnak meg előttetek, ami tele van viccekkel és romantikával.

Többé nem idegeskedsz amiatt, milyen tökéletes választ írj, és az sem jár már a fejedben, vajon miért nem ír vissza a srác, miközben a zöld pötty folyamatosan ott világít a neve mellett.

Ehelyett nyugodt vagy, hiszen megvan köztetek a bizalom; arról nem is beszélve, hogy nincs jobb érzés annál, amikor az éjszaka közepén egy “hiányzol” üzenetre ébredsz.

A tökéletes ajándékok

A születésnapi/névnapi/karácsonyi ajándékvásárlás gondolatot rögtön a stresszel tudod összekötni, igaz?

Hiszen nem elég, hogy elő kell állnod egy ötlettel, de annak az ötletnek még jónak is kell lennie, és időt is kell szakítanod arra, hogy megvedd.

Ha viszont szerelmes vagy, biztosan izgatottan várod majd a pillanatot, amikor a párod kibontja a tökéletes ajándékot. Ez pedig garantáltan kárpótol a korábbi stressz-lavináért!

A legerősebb motiváció

Ha a munkahelyeden épp az utolsó két órában szakad minden feladat a nyakadba, akkor is tudod, hogy végül minden a legnagyobb rendben lesz.

Nem baj, ha a főnököd kiabál veled, vagy olyan problémával találkozol, amit csak hosszas gondolkodás után tudsz megoldani.

Olvastad már?  Az 5 leggyakoribb dolog, amin a szexszel kapcsolatban szorongunk - a terapeuták szerint

Hiszen már nem kell sokat várnod, hogy találkozz azzal a személlyel, aki egy pillantásával képes minden rosszkedvedet elűzni; ennél jobb motivációt pedig még csak el sem tudnál képzelni.