10 dolog, ami minden vidékivel megtörtént már

10 dolog, ami minden vidékivel megtörtént már

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / 10 dolog, ami minden vidékivel megtörtént már

Hiszen itt minden napra jut egy új infó a szomszédaidról (elvégre titkok errefelé nem igazán léteznek), a közeli erdőbe bármikor szervezhettek kirándulásokat, és a kertetekben lehet a legjobb medencés partikat rendezni. Ha kisgyermek korod óta egy aprócska vidéki településen éltél, szinte biztos, hogy az alábbi 10 dolog neked is ismerősen fog hangzani.

Hol is laksz?

Senki sem tudja, pontosan hol is van a lakhelyed. Így amikor valaki megkérdezi, honnan jöttél, a válaszodat mindig ugyanúgy kezded:

“Valószínűleg nem hallottál még róla.

Körülbelül fél órányira van Pécstől/Békéscsabától/Székesfehérvártól”, vagy egy másik viszonylag híresebb várostól.

Persze már azt is megszoktad, hogy erre általában sokatmondó hümmögés, vagy egy egyszerű bólintás a válasz!

Váratlan ismerős

Akkor viszont mindig meglepődsz, ha valaki ezek után mégis rávágja, hogy egész jól ismeri a lakóhelyed.  Sőt, még barátai vagy rokonai is élnek az utcádban! 

Hogy lehet, hogy eddig nem futottatok össze a környéken? Biztosan emlékeznél rá, hiszen mindig az ismeretlen emberekre azonnal felfigyelsz… 

Korai záróra

Éjszakai élet? Persze; minden bolt, bár és kajálda bezár legkésőbb 9 órakor. Mire besötétedik, a szomszédaid többsége már régen bezárkózott az otthonába és a fiatalok sem igazán mozdulnak ki hétköznap esténként. De legalább a nyugodt pihenés garantált!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást