„Jól nézel ki, ne elégedetlenkedj folyton!” – Amit a pasik gondolnak a nőkről, de nem merik kimondani

„Jól nézel ki, ne elégedetlenkedj folyton!” – Amit a pasik gondolnak a nőkről, de nem merik kimondani

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / „Jól nézel ki, ne elégedetlenkedj folyton!” – Amit a pasik gondolnak a nőkről, de nem merik kimondani

„Könyörgök, rendelj desszertet!”

Szerinted szexi vékonynak lenni, szerinte pedig nincs kívánatosabb látvány egy jó étvággyal kajáló nőnél.

Az ételek élvezete azt sugallja, hogy nem veted meg a testi örömöket – és itt nem feltétlenül a szexre gondolunk, hanem arra is, hogy egyszerűen szereted magad, harmóniában élsz a külsőddel. Egy kiegyensúlyozott csaj tudja, hogy nem fog meghízni egy somlóitól – és ez vonzó.

„Tedd már meg az első lépést!”

Még a legnagyobb macsó is tart az elutasítástól. Éppen ezért nem főbenjáró bűn, ha apró jelek segítségével tudatod, hogy nincs ellenedre a közeledésük.

Szó sincs arról, hogy rá kellene másznod a kiszemeltedre, mivel a nyíltságot sugalló testtartás, a mosoly és a testetek közötti csekély távolság is a kezdeményezés része lehet.

„Nyugodtan lehetsz főnök a hálószobában!”

Az irányítás alapvetően férfias magatartás, de szinte nincs olyan pasi a Földön, aki ellenezné, hogy olykor kézbe vedd a gyeplőt.

Nem kell a falhoz nyomva megerőszakolni őt, vagy rögtön szadomazó jelenekre gondolni. Már az is rendkívül izgatónak hat, ha te indítványozod a szeretkezést. És miért ne tennéd?

„Jól nézel ki, ne elégedetlenkedj folyton!”

Elárulunk egy titkot: ha a pasid olyan bányarémnek tartana, mint amilyennek képes vagy lefesteni magad az önbizalomhiányos pillanatokban, valószínűleg valaki mással járna.

Ő nem nézegeti a töredezett hajvégeidet, a zsírpárnáidat, a narancsbőrödet – és azt sem, hogy a bal melled néhány centivel kisebb. Sőt, kifejezetten érthetetlen számára, mi bajod a testeddel.

„Az elegancia mindent visz!”

Úgy gondolod, hogy a dekoltázs és a miniszoknya a leghatékonyabb pasizós cucc? Tény, hogy ezek viselésekor nagyobb eséllyel közelednek feléd a pasik, de valójában legtöbbjüknek az elegáns megjelenés tetszik.

Mielőtt ezt furcsállni kezdenéd, jusson eszedbe, milyen szexi tud lenni egy öltönyös hapsi! A kis fekete ruha és a kosztüm tehát joker darab.

„Egy-két bók mindig jólesik…”

A hagyományos társadalmi beidegződés szerint a férfi reszortja, hogy bókokkal halmozza el szíve hölgyét. Ez egy szép szokás, és nem ártana, ha manapság nagyobb teret kapna a köztudatban. Ugyanakkor a másik oldalról sem szabad megfeledkezni: a pasik önbizalma is törékeny lehet, amit egy jól irányzott bók az egekig emelhet. Nyugodtan dicsérd hát, ha megérdemli!

„A lehetetlen küldetés nem vonz minket!”

Tom Cruise bírja ugyan a Mission Impossible-öket, a férfiak nagy része azonban másképp van ezzel. Az ismerkedéskor bevett női stratégia tehát – miszerint elérhetetlennek kell mutatkoznod, s annál jobban akarni fog – alapvetően téves. Nyugodtan húzd egy kicsit az agyát, és ne add be a derekad, amíg nem állsz készen a következő lépésre.

De semmiképpen se tegyél úgy, mintha egyáltalán nem érdekelne, miközben epedsz érte! Mielőtt további fejtegetésekbe bocsátkoznánk a pasik gondolatait illetően, azt tanácsoljuk, első kézből is tájékozódj a témában: kérdezd és hallgasd meg őket!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást