A só a legalapvetőbb ételízesítő, minden háztartásban fellelhető. Tartósítószerként, fizetőeszközként is funkcionált, a legkisebb királylányról és édesapjáról szóló közismert népmesében pedig a szeretet fokmérőjeként került a középpontba. Mi most azt szeretnénk neked megmutatni, mennyi mindenre felhasználhatod otthon ezt a vegyszermentes, olcsó csodaszert!
4/6 Fazék, edény tisztítására
Az odaégett zsír, olaj ronda látvány, ráadásul nem is egészséges a szennyeződésekkel teli edényben újabb fogást elkészíteni.
A piszkos fazekat használat után öblítsd le, sózd meg alaposan mielőtt megszárad, majd várj 10 percet! Végül pedig dörzsöld át egy szivaccsal.
Makacsabb szennyeződéseknél az odakozmált részt szórd be sóval, öntsd le forrásban levő vízzel és kis időre hagyd állni!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!