Csúnyán néznek rád, ha a gyerkőcöd hangoskodik? 3+1 ok, amiért érdemes gyerekbarát szállást választani

Csúnyán néznek rád, ha a gyerkőcöd hangoskodik? 3+1 ok, amiért érdemes gyerekbarát szállást választani

Címlap / Otthon / Csúnyán néznek rád, ha a gyerkőcöd hangoskodik? 3+1 ok, amiért érdemes gyerekbarát szállást választani

Lassan ideje megtervezni a nyári vakációt. Ha még pici gyerkőcöd van és már voltál olyan bátor, hogy útra keljetek, akkor pontosan tudod, mekkora melóval is jár a közös utazás. Ilyenkor jön jól a bababarát szállás, hiszen a pihenésre szánt időt tényleg igazi kikapcsolódássá varázsolja. Ha eddig azon tanakodtál megéri-e, olvasd el az alábbi indokainkat és biztosan nem fogsz tovább ezen töprengeni.

Minden egy helyen

Minden kisgyermekes szülő jól tudja, hogy minimum a fél házat össze kell pakolni, ha családi utazásra kerül a sor. Orrszívó porszívó, babakocsi a kicsinek, kerékpár a nagyobbnak, kismotor a biztonság kedvéért és így tovább.

Na, ez a probléma egy csapásra megszűnik a bababarát szállásnak hála. Babakocsit lehet kölcsönözni, ahogy kerékpárt vagy kismotort is. A kiságy kipakolásával sem kell bajlódni, sőt még pelenkázó keresgélésével sem. Az étkezéseknél automatikusan jár az etetőszék, sőt még a babáknak szánt evőeszközök használata is.

Nem néznek ki az étteremből

Közös családi ebéd egy hangulatos étteremben? Valljuk be néha inkább rémálom, mint szép emlék.

De nem az ilyen hotelekben! Itt nem néznek ki, ha kicsit hangosabb a gyerek a kelleténél, amikor századik alkalommal borítja ki a narancslevét, vagy hiszti rohamot kap, mert nem lehet több desszertet ennie.

A felszolgálók még az étteremben kergetőző gyerekeket is kedves mosollyal terelgetik, így végre anya és apa is szusszanhat egy picikét.

 

Egy kis csend

Ha már egy picit nagyobbacska gyermeked van, akár játszóházban is vigyáznak rá vagy valamilyen foglalkozáson is részt vehet.

1 rövid óra a gyerkőc számára úgy elrepül, hogy szinte észre sem veszi, a fáradt szülőknek azonban a világot jelenti.

Végre ki lehet szabadulni egy kicsit a gyerekmedence, játszótér, csúszda háromszögből, vagy akár egy nyugtató masszázs is belefér.

Amíg te feltöltődsz, készül Neked az ajándék a kézműves foglalkozáson.

Sorstársak mindenhol

Lehet, hogy csúnyán hangzik, de az én szívemet valamiért melegség tölti el, mikor látom más is ugyanabban a cipőben jár, mint én. Amikor a kismedencében kúszó anyukák megértően egymásra pillantanak, végre valamiféle összetartozás érzés van a levegőben.

Mindketten jól tudjátok a másik is éppúgy a hasát sütetné a napágyon egy jó újsággal a kezében. De gondoskodó anyukák lévén mégis inkább csemetéteket és a homok sütit választjátok. És milyen jól teszitek, hiszen ezek a pillanatok soha nem térnek vissza, napozni pedig máskor is lehet.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást