5 csodaszép tetoválás, amit filmek és sorozatok inspiráltak

5 csodaszép tetoválás, amit filmek és sorozatok inspiráltak

Címlap / Stílus / Test / 5 csodaszép tetoválás, amit filmek és sorozatok inspiráltak

Manapság annyi izgalmas és emlékezetes film készül, hogy nehéz kiválasztani közülük mindössze egyetlen kedvencet. Mégis, valószínűleg a te életedben is akad néhány olyan történet, amely örökké különleges helyet foglal el a szívedben. Esetleg azért, mert egy nagyon boldog időszakodban láttad, vagy mert tökéletesen beleélted magad a főszereplő helyzetébe – akárhogy is, egyes filmek tényleg képesek befolyásolni az életünket. Néhány emberre pedig olyan erőteljes hatással vannak ezek a történetek, hogy az alapján választják meg a tetoválásukat. Most összegyűjtöttünk 5 egyedi, filmek által inspirált mintát, amit biztosan te is imádni fogsz!

Az éhezők viadala

Ha te is nagy “Az éhezők viadala” rajongó vagy, ezt a különleges tetoválást biztosan imádni fogod.

A filmben gyakran elhangzik ez a mondat (“Sose hagyjon el benneteket a remény“), mielőtt Katniss Everdeen besétál az arénába, hogy megküzdjön a többi kerület legjobbjaival – ebben pedig kiemelkedő íjásztehetsége a legnagyobb segítsége.

Az idézet kombinálva a nyíllal rögtön érezteti a történet egyedi hangulatvilágát!

Szerelmünk lapjai

A Nicholas Sparks rajongók egyik abszolút kedvencének számít a Szerelmünk lapjai című könyv – a Ryan Gosling főszereplésével készült filmet elnézve pedig ezt maximálisan meg tudjuk érteni. Allie és Noah szerelme csak egy nyári kalandként indult, aminek valóban vége is szakad a lány költözése után; csakhogy a sztori korántsem ér itt véget.

A történet rengeteg rajongót megihletett, amiből persze a tetováló művészek sem maradhattak ki.

A film egyik legemlékezetesebb idézete (“Ha te madár vagy, akkor én is madár vagyok“) például egyszerre romantikus és bohókás ebben a kivitelezésben, épp amilyen Allie és Noah kapcsolata is volt azon a bizonyos nyáron.

 

Így jártam anyátokkal

Neked mi jut eszedbe az elmúlt évek egyik legviccesebb sorozatáról? Barney ferge…- most figyelj! -…teges beszólásai, Marshall és Lily örök szerelme, vagy Ted hosszas útja, mire végül megtalálta az Igazit?

Bár sok rajongó nem ért egyet a sorozat befejezésével, egy dolgot biztosan kijelenthetünk: hosszú éveken át mi is úgy érezhettük, hogy tagjai vagyunk ennek a különleges csapatnak.

Ráadásul rengeteg klassz emléket szereztek nekünk, ami az emberek fantáziáját is beindította; a sorozatban olyan gyakran felbukkanó esernyőt például többen is magukra tetováltatták, az igaz szerelem jelképeként. Ez az egyszerű, mégis egyedi minta szuperül mutathat a bokádon!

Trónok harca

Bár mindenki kedvenc családja, a Stark-ház az utóbbi időben elég balszerencsésnek bizonyult, ez mégsem vette el a rajongók kedvét attól, hogy az Észak címerét magukra tetováltassák.

A rémfarkasnak nevezett állatról számtalan minta készült már, mégis, ez az aprócska alkotás szinte bármelyik testrészen jól mutat.

Harry Potter

Azoknak, akik nem igazán tudják hova tenni ezt a tetoválást: Piton őrülten szerelmes volt Harry édesanyjába, ez pedig idővel Dumbledore számára is nyilvánvalóvá vált.

Csakhogy Lily addigra már régen eltávozott az élők közül, így a professzorban felmerült a kérdés: még ennyi idő után is ugyanannyira szerelmes Harry anyjába?

Erre pedig Piton egyszerűen csak annyit válaszolt: “Örökké“.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást