Dekor / Otthon

Csodásan mutat a fekete a fürdőszobákban is – A 10 legszebb inspiráció a felújításhoz

Csodásan mutat a fekete a fürdőszobákban is – A 10 legszebb inspiráció a felújításhoz

A fekete szín egyszerű és szinte magától értetődő választás, ha drámai, rejtélyes és mégis szexi megjelenést kölcsönöznél magadnak – de mi a helyzet a lakberendezéssel? Nos, az otthonodban is igazán könnyedén elérheted ezt a hatást, ha megfelelő mértékben és formában használod ezt a mély és határozott árnyalatot. Ahogy az öltözködésből, úgy a lakberendezésből sem megy ki sohasem a fekete, de most különösen népszerűek a sötét színek a fürdőszobákban.

Magasfényű ragyogás

A magas fényű felületek mindig drámai, figyelemfelkeltő és sokszor meghökkentő hatást varázsolnak az otthonokba.

Nincs ez másként a fürdőszobákkal sem, főleg nem akkor, ha az alapszín a fekete! Az összképet remekül fokozza a kristályos tükörkeret és a króm lábakon álló mosdó.

Páratlan egyediség

Bármelyik fürdőszobának egyedi karaktert biztosítana a kőedény mosogató, amit tükörfényes alapra helyeztek. Hogyan is lehet ezt még fokozni? Például a fekete alapszínnel és a maratott, címerszerűen kialakított tükörrel.

Tökéletesség a tökéletlenségben

Ennek a fürdőszobának a falát olyan kézzel készített csempék borítják, amik méltán híresek tökéletlenségükről.

Ebben a fürdőszobában éppen az aprócska hibáikkal keltenek különleges, egyedi hatást a vadonatúj szaniterek mellett.

Virágba borulva

Hogyan lehet egyszerre nőies, mégis meghökkentően trendi egy fekete fürdőszoba? Nos, ehhez bőven elegendő egy feltűnő, virágmintás, vízálló tapéta, ami kifejezetten merész és egyedi hangulatot varázsol az apró helyiségbe.

Mélytengeri hangulat

Akárcsak a virágmintás tapéta, úgy a mélytengeri halakkal díszített falak is jól passzolnak az egyedi fürdőszobákhoz. Annak ellenére van tökéletesen óceánparti, vizes hangulata ennek a helyiségnek, hogy a kék még csak egy halvány árnyalatban sem bukkan fel.

Egyszerű elegancia

Egy modern parasztház alaposan újragondolt fürdőszobája akár így is kinézhet: a fekete alap tökéletesen szembemegy a színes, öntöttvas falikúttal, a karikára felfűzött törölközővel és a bájos, régimódi kiegészítőkkel.

Nagyvárosi glamour

Ha a fekete némi ezüstös csillogással, ragyogással keveredik, akkor kifejezetten elegáns és sikkes nagyvárosi végeredményre számíthatunk. Ez tökéletesen tükröződik is ebben a fürdőszobában, amit egy kis extra arany tündökléssel tettek még elbűvölőbbé a tervezők.

Arany és fekete

Nincs olyan szín, ami ne passzolna a feketéhez, de az arany különösen izgalmas hangulatot kelt. Ha ezt a fémes árnyalatot választod, fontos, hogy több helyen felbukkanjon a kiegészítők között, ám mindig csak finoman, sejtetően mutassa meg magát.

Hódító spanyolok

Igazán mediterrán hangulatú ez a fürdőszoba, amiben erősen képviseltetik magukat a spanyol stíluselemek – beleértve a mozaikcsempét, a lebegő mosdót, vagy éppen az oroszlánfej formájú csaptelepet. A látvány nem hétköznapi, de a fekete nem is való hétköznapi otthonba!

Modern és stílusos

A méretes csempék éppolyan jól mutatnak a falakon, mint a kisebb darabok, vagy éppen a mozaikok – főleg akkor, ha fehérrel párosítják őket. Azonban a végeredmény ezúttal nem mondható kifejezetten klasszikusnak: a modernitásából csak a mintás járólap von le egy keveset.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást