Szerelem / Párkapcsolat / Szex

Mi a csillagjegyed? Mutatjuk, a neked való intim játékszert

Feldobnád valamivel a hálószobai életeteket? A lehetőségek tárháza szinte végtelen! A különböző, izgalmas felnőtt játékszerek között mindenki megtalálja a magának valót, de vajon neked mi hozhat örömöt? Lehet, hogy a következő, eget-földet rázó orgazmusod meg van írva a csillagokban!

Kos: egy játékos ostor

A Kosok szeretnek elköteleződni, és azt is szeretik, ha hozzájuk köteleződik el valaki.

Mivel elég erősen domináns személyiségek, szívesen feszegetik a határokat, bátran kísérletezhetnek alapvető BDSM játékszerekkel, de természetesen csakis akkor, ha ez a párjuknak is örömet okoz.

Ne feledd, az izgalmat mindkettőtöknek a szerepjáték adja, nem az a cél, hogy fájdalmat okozz!

Bika: elektromos vibrátor

A Bikák rendkívül érzékenyek és a bőr erős erogén zónának számít az esetükben.

Egy elegáns vibrátor, ami nem hivalkodó, nem túlságosan tolakodó, és akár masszírozásra is használható, tökéletes eszköz az előjátékhoz, és ahhoz is, hogy a Bikákat a csúcsra juttassa.

Ikrek: különeges formájú vibrátorok

Míg vannak jegyek, akik apránként haladnak a szexjátékok felfedezésében, az Ikrek szeret fejest ugrani a dolgok sűrűjébe, és valami olyasmire van szüksége, ami egyszerre köti le az érdeklődését és elégíti ki összetett testi vágyait is.

Egy vibrátor, ami például a csiklót is izgatja, olyasmi lehet, amivel az Ikrek szívesen vonul el a hálószobába.

Rák: ujjra húzható vibrátor

A régimódi, hagyományt tisztelő Rákok nem biztos, hogy egyből a legmerészebb szexjátékokat emelik le a polcról.

Az apró, ujjra húzható vibrátorok remek lehetőséget biztosítanak nekik arra, hogy apránként fedezzék fel a saját testüket, éppen úgy, mint amikor simogatják magukat, csak most némi extra inger is éri őket.

Olvastad már?  4 ok, amiért jó, ha néha felnőtt filmeket nézel

Oroszlán: arany vibrátor

Az Oroszlán szereti az extravagáns dolgokat, akkor is, amikor az örömszerzésről van szó.

Nem ijed meg attól, hogy valami újat próbáljon ki, feltéve, hogy azt méltónak érzi saját magához.

Egy elegáns, de korántsem visszafogott, feltűnő arany vibrátor nem csak fizikailag izgathatja az Oroszlánt, a vizuális élmény legalább annyira felcsigázhatja.

Szűz: programozható játékszerek

A Szüzek szeretik a kiszámíthatóságot, az előre tervezést és a rendezettséget.

Az előre programozható játékszerekkel beállíthatják, hogy milyen intenzitású rezgést szeretnének és mikor, egy diszkrét, fehérneműbe rejthető darabbal pedig kényelmesen is fogják érezni magukat.

Mérleg: nők által tervezett vibrátorok

Egyre több márka dob a piacra olyan játékszereket, amiket nők terveztek nőknek.

Itt nem csak a tökéletes kialakítás kap hangsúlyt, hanem a megjelenés is, a Mérleg pedig értékeli a szépséget, és sokkal szívesebben használ egy olyan szexjátékszert, amit örömmel vesz kézbe.

A közönséges, ordenáré darabok lelombozzák, egy finom, szofisztikált játékszer azonban azonnal felébreszti benne a kéjvágyat.

Skorpió: két végű vibrátorok

A Skorpió a szexualitáshoz legerősebben kötődő jegy, így számára egy olyan játékszer kell, amit szabadon használhat, amivel megvalósíthatja a legmerészebb vágyait.

Pontosan tudja, hogy mit szeret, ezért egy kreatívan használható eszközre van szüksége.

A hajlítható, két végű vibrátorokkal egyszerre több erogén zóna is ingerelhető, így a Skorpió végre elengedheti a fantáziáját.

Olvastad már?  Az Ikrek személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Nyilas: rezgő gyűrű

A Nyilas szereti mindenbe bevonni a partnerét, szívesen élvezi az élet kínálta lehetőségeket, de leginkább azt szereti, ha meg is oszthatja azokat valakivel.

A péniszre húzható vibrációs gyűrűk mindkét félnek örömet okoznak, így szinte biztos, hogy a Nyilas érdeklődését is fel fogják csigázni.

Bak: masszázsrudak

A Bak igazi régimódi, kicsit a saját csigaházában élő jegy, akit nem könnyű onnan előcsalogatni.

Lehet, hogy egy direkt szexjátéknak tervezett ketyere elijeszti, szégyellőssé teszi, de egy sokoldalú masszázsrúd, amivel a párja előbb csak a nyakát, vállát masszírozza át, segíthet neki ellazulni, és még az is lehet, hogy kedvet kap ahhoz, hogy további testrészei is részesüljenek a jóból.

Vízöntő: anális játékszerek

A Vízöntő örök felfedező, nem ijed meg az újdonságoktól és szívesen kísérletezik olyan dolgokkal, amik örömet hozhatnak neki.

Az anális játékszerek közül aszerint érdemes választania, hogy mennyire van otthon a dologban, próbált-e már korábban hasonlót.

Nem kell feltétlenül egyből mindent akarni, néha már csak a tabu megszegésének gondolata is izgató lehet a számára.

Halak: kikötözős játékszerek

A legtöbb Halak igazi szubmasszív típus, aki szereti, ha sodródhat az árral, felizgatja, ha átadhatja az irányítást valaki másnak.

Ha te is benne vagy az ilyesmiben, akkor érdemes a különböző kikötözős játékszerekkel próbálkozni – természetesen csak egy olyan partnerrel, akiben maximálisan megbízol, és akivel előre lefektettétek a játékszabályokat.