Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved az „elismerő szavak”

Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved az „elismerő szavak”

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved az „elismerő szavak”

Ikrek

Az Ikrek a szavak embere: ennek a zodiákusnak lételeme sőt, egyenesen mestersége a kommunikáció. A jegy szülöttei imádnak felfedezni, utazni, másokkal megismerkedni és sohasem fukarkodnak a szavakkal.

Párkapcsolatban is meglehetősen cserfesek, igazából akkor szabadulnak fel, amikor ennyire otthonos közegben érzik magukat.

Nem félnek beszélni a gondolataikról, érzelmeikről, bár az elköteleződés sokszor nehezükre esik – pont azért, mert annyira érdeklődőek. Ugyanakkor az Ikrek mellett nem kell attól tartanod, hogy nem részesülsz kedves, elismerő szavakban.

Oroszlán

Az Oroszlánok már csak magabiztosságuk miatt sem félnek beszélni az érzelmeikről, bár arra mindig nagyon vigyáznak, hogy a büszkeségük és egójuk ezek során ne sérüljön.

Mivel saját maguknak is jól esnek az elismerő szavak, a dicséretek, nagyon szívesen osztogatják is azokat.

Az alap-kitétel számukra eleve az, hogy büszkék akarnak lenni a kedvesükre, ezért csak olyan partnert választanak maguk mellé, aki erre érdemes. Innentől kezdve viszont nem félnek kifejezni, sűrűn elmondani, micsoda mázlistának érzik magukat.

Nyilas

A Nyilasok a nehezen megkaparintható jegyek közé tartoznak, ugyanis nagyon erős a szabadságvágyuk és szeretik, ha rendszeresen új embereket tudnak megismerni. Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy imádnak beszélni – nyitottságuknak köszönhetően nem esik nehezükre kifejezni, mit éreznek. Szívesen beavatják a szerelmüket is a gondolataikba, megosztják vele az érzéseiket.

Mivel ők maguk is szeretik az elismeréseket és a dicséreteket, azokkal nem szoktak fukarkodni.

Sokszor még olyanokkal is kedvesek, akik ezt nem különösebben érdemelték ki – hát még azokkal, akik méltóak rá!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást