Bőrfeszesítés házilag? 4 hatékony tipp a hidratált és egészséges bőrért

Bőrfeszesítés házilag? 4 hatékony tipp a hidratált és egészséges bőrért

Címlap / Stílus / Test / Bőrfeszesítés házilag? 4 hatékony tipp a hidratált és egészséges bőrért

Hamarosan itt a nyár, és a meleg eljövetelével egyre többünkről kerül le a hosszúnadrág, és váltja fel a kényelmes rövidgatya és a kis szoknya. Ha nem akarsz a nyári szezonnak száraz és megereszkedett bőrrel nekiindulni, olvasd el cikkünket, hogy mit tehetsz a feszes és ápolt bőrért!

Mindenkinek megvan a maga mumusa a bőrét tekintve. Valaki hamarabb ráncosodik, mások lazább kötőszövetekkel rendelkeznek, ami meg is látszik a bőrükön, megint másokon pedig a kellő méregtelenítés hiányában minden kiütközik a bőrön. Pedig a folyamatos hidratálás és a feszesítés nagyon fontos. Ahogy öregszünk, a kollagén és az elasztin – bőrünk két fő proteinje egyre kevesebb lesz, ezáltal a bőr rugalmassága romlik, megjelennek a ráncok, hajlamosabbak vagyunk a narancsbőrre és a korábban feszes idomaink már nem ugyanolyan fényben tündökölnek.

Mindig is olyan voltam, aki hajlamos a bőrszárazságra, és bár az arcom a zsírosabb típusba tartozik, a legtöbb testrészem pl. a karjaim vagy a lábam mindig ki vannak száradva. Nem is beszélve arról, hogy mindig rá kell jöjjek, hiába táplálkozok egészségesen és próbálok rendszeresen mozogni, akkor is megjelenik itt-ott az a fránya narancsbőr, és általában csalódott vagyok, hogy a kívánt hatást még mindig nem értem el. Persze ilyenkor mindig a bőrfeszesítő és hidratáló krémek után nyúlok, de azért jó tudni, hogy van csomó lehetőségünk még, ha a cél a feszes és hidratált bőr.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/4
Következő»

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!