5 felső, ami még farmerral is sikkesen elegáns

5 felső, ami még farmerral is sikkesen elegáns

Címlap / Stílus / Divat / 5 felső, ami még farmerral is sikkesen elegáns

Nem kell mindig szoknyába vagy ruhába öltöznünk ahhoz, hogy csinosak és elegánsak legyünk. Amióta a sneakereket is beengedik a vörös szőnyegre, egyre lazábban vehetjük a hivatalos megjelenéseket. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szabad puccba vágni magunkat, inkább csak azt, hogy sokkal nagyobb szabadságot kapunk már hozzá. Elég egy szép blúz és a körítést már nyugodtan lazábbra is foghatjuk. 

A következő összeállítások abban segítenek, hogyan csempészhetjük be kedvenc fekete vagy kék farmerünket egy elegáns szettbe, amely végeredményben úgy néz majd ki, mintha órákat készülődtünk volna. Pedig nem lesz annyira szükség, sőt meg se közelíti azt.

Egy különleges szabású, anyagú blúz tökéletesen képviseli a francia eleganciát, amely a megfelelő kiegészítővel kombinálva már tényleg csak a személyiségünkre vár. 

Minimál

A fehér ing, ha farmerrel kombinálod nem ünneplős, hanem elegáns hatást kelt – főleg, ha egy jó kiegészítővel még fel is dobjuk a szettet. Mivel a fehér ing és a farmer a klasszikus alapdarabok közé tartozik, csak dobjunk hozzá egy erősebb, hangsúlyosabb kiegészítőt, hogy egy kis csavart vigyünk az outfitbe. 

Lelőhelyek: Blúz Stradivarius, Farmer AboutYou, Csizma Ecipo, Táska Zara, Karperec Zara

Állatminták

Úgy tűnik, az állatmintás ruhadarabok egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból, folyamatosan visszatapsoljuk őket. Ha szeretitek ezt a trendet, de nem akarunk túlzásokba esni, a kígyómintás blúz-farmer kombinációt éppen nekünk találták ki. 

Lelőhelyek: Blúz Zara, Csizma MyTheresa, Farmer H&M, Táska Furla

Selyembe burkolva

Minden nő szereti a finom anyagokat és ez így van rendjén. Ha úgy érezzük, egy örök darabot keresünk, amit bármikor kikaphatunk a szekrényből, ha kicsit csinosabb összeállítást válogatunk, de a hétköznapi szetteket is feldobja, ruházzunk be egy minőségibb darabra. 

Lelőhelyek: Ing Nanushka, Farmer H&M, Táska Zara, Cipő Ecipo

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást