Autóra van szükséged? Válaszd a tartós bérletet!

Autóra van szükséged? Válaszd a tartós bérletet!

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / Autóra van szükséged? Válaszd a tartós bérletet!

Ha te vagy alkalmazottaid sokat és rendszeresen utaznak, viszont nem szeretnél sem céges autót lízingelni, sem pedig vásárolni, akkor a tartós bérlet lehet számodra a tökéletes megoldás. Cikkünkben bemutatjuk, miért éri meg jobban egy vállalatnak, ha a tartós bérlést választja! (x)

Mit jelent pontosan a tartós bérlet egy autó esetén? 

Tartós bérlés során havi bérleti díj megfizetésével használatba vehetjük a kiválasztott gépjárművet, azonban a bérlés végén általában az autó a bérbeadónál marad. Ha például a KGYD Autókereskedésnél vesszük igénybe a tartós bérletet, és szeretnénk a határidő lejárta után is birtokolni az autót, van lehetőség azt maradványösszeg kifizetésével megvásárolni.

A bérleti díj minden olyan költséget tartalmaz, amelynek ügyintézése a bérbeadót terheli:

  • forgalomba helyezés
  • adók bevallása
  • biztosítás
  • szerviz, karbantartás
  • gumiabroncs-csere
  • beszerzés díja
  • egyéb szolgáltatások, amelyek az autóhoz köthetők

Az autó karbantartásának felelőssége ez esetben tehát nem rád, hanem a bérbeadóra hárul! A KGYD Autónál az ügyintézés ráadásul teljes körű, így neked semmi dolgod nincs, csak átvenni a kulcsot és használni a járművet. Az sem akadály, ha esetleg BAR-listán szerepelsz cégvezetőként: nem kell jövedelemigazolást bemutatnod, nem fognak hitelbírálatot sem végezni – a tartós bérlésben nem számít, ha negatív adósnak minősülsz.

Előnyök és szempontok

Költséghatékony

A tartós bérlés jóval költséghatékonyabb megoldás a vásárlásnál, de még a lízingnél is! Neked csak egy fix havi összeget kell fizetned, mely sokkal kevesebb egy havi törlesztőrészletnél, cserébe még az adminisztrációs feladatokkal sem kell foglalkoznod.

Elszámolható

Ha nyereséges a vállalkozásod, és tudsz ÁFA-t levonni, akkor a tartós bérlés díját elszámolhatod költségként.

Gyors megoldás

Mivel az ügyintézési folyamatot az autókereskedés végzi, gyorsabb és hatékonyabb lesz a menete. A KGYD Autókereskedés azonnal elkezdi a szükséges iratok elkészítését, így az autót mihamarabb használatba veheted. Ráadásul igény esetén házhoz is szállítják.

Ha vállalkozásodnak szüksége van autóra, érdemes alaposan átgondolni, melyik megoldás a legideálisabb, milyen pénzügyi keret teremthető rá, milyen célra és milyen gyakran lesz várhatóan használatban a gépjármű. Ha megbízható partnert keresel, akkor a KGYD Autókereskedés garantáltan a legjobb minőségű autóválasztékot és szolgáltatást fogja számodra nyújtani!

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!