Láttál már fényességet emberek körül? Tudatosan is láthatod mások auráját

Láttál már fényességet emberek körül? Tudatosan is láthatod mások auráját

Címlap / Életmód / Ezotéria / Láttál már fényességet emberek körül? Tudatosan is láthatod mások auráját

Mindent az auráról

Bognár Tas, auraszakértő szerint mindennek van aurája. A konvektort hőként pirosnak érzékeljük, a növényekét zöldnek látjuk, a levegő frekvenciáját pedig kéknek látjuk nagyobb koncentrációban. Az emberi aura hőből, párolgásból, illatból, hangból, gondolatokból és érzelmekből tevődik össze. Kézzel a hőjét, szemmel a fényét érzékeljük. Itt nyugaton rétegeket szoktak megnevezni, de keleten, manapság nem nagyon foglalkoznak a rétegek megnevezésével.

Az biztos, hogy a test közvetlen közelében lézerkékes bioenergia látható, tágabb részeiben a tudati aktivitás kap helyet, fél karnyi távolságban már inkább a tudatalatti érzékelhető, és egy kar távolságban a kollektív tudatba csatlakozunk.

De valójában a kollektív tudat ugyanúgy átszövi az egész aurát, ahogy a tudatalatti a tudatot. Az aura színe folyamatosan változhat különböző érzelmek és gondolatok hatására, de a külsőbb rétegek (tudatalatti) tartósabbak, míg a kollektív tudati mező teljesen tartósnak látszik. Azok, akik látják az aura mélyebb rétegeit is, láthatják, ahogy kérdések, reakciók hatására, miként változhatnak egy ember körül a színek. Azonban, amit mi színként látunk, az valójában nem az, mivel frekvenciája van mindennek és ezt a szemünk színekként érzékeli, bőrünk hőként, orrunk illatként és gondolkozó, érző lényeknél gondolatként és érzelmekként fogjuk fel a kisugárzás ezen részeit. 

Fontos információkat közöl

Az aura testi, lelki és szellemi kisugárzást képes közölni. Gyengébb kisugárzás esetén (pl.alvás, betegség, vagy nyugalmi állapot során) kisebbnek és gyengébbnek látszódik, nagyobb aktivitás esetén pedig kiterjedése is növekszik. Színei utalhatnak bizonyos pontokon betegségekre, blokkokra. A lelki és szellemi aktivitás milyenségét fedik fel a “hangulatszínek”, míg az egyén alapszíne a személyiséget tárja fel, akár tudatos az, akár tudatalatti. Az emberek alapszíne lassan mozgó, míg a hangulatszínek gyorsan mozgó, vibráló színekként látszódnak.

Hogyan láss te is?

Az egyszerűbb rétegeket kis gyakorlással bárki láthatja. Kezdetben jó, ha kéznél van egy segítő, akin gyakorolhatsz. Kezdőknek háttérként fehér fal javasolt, mert így nem befolyásol a személy mögött található egyéb színek. A fény mindenképpen szükséges ahhoz, hogy bárkinek is láthassuk a fő auráját. Az élő aura reagál a fény jelenlétére, mivel kiterjeszkedik és megerősödik.

Teljes sötétségben is lehetséges látni valamiféle gyenge aktivitást a test körül, közel a bőrhöz. Ez majdnem láthatatlan, úgy néz ki, mint sok-sok nagyon apró, gyenge kék színű szikra. Ezek nagyon haloványak és leginkább az ujjhegyeid körül láthatóak, amikor a két kezed ujjhegyeit összetolod és összeérinted magad előtt. Az aurát a periférikus látásunkkal láthatjuk és, ha direkt az aurára fókuszálsz, akkor az nem lesz látható.

Content Pixie/unsplash.com

Ahhoz, hogy láthasd, egy kicsit a szemlélt tárgy, személy mögé és mellé kell nézned.

A periférikus látómező nagyon érzékeny a mozgásra, sokkal jobban, mint a fókuszált központi látómező. Képes érzékelni az olyan finom és rendkívül gyors mozgásokat is, amelyet a központi fókuszált látómező nem. A periférikus látás rendkívül érzékeny a különböző finomenergiákra is, amelyek körülvesznek bennünket.

A legtöbb emberrel már történt olyan, hogy valamilyen mozgást láttak a szemük sarkából, de mikor odanéztek és ráfókuszáltak, már semmi sem volt ott. Eleinte egy vékony fénycsíkot fogsz látni a bőr peremén, de ahogy egyre jobban ráérzel az ízére, ez a csík úgy fog növekedni a személy körül. Később pedig akár már képes leszel színeket is érzékelni. Legegyszerűbb gyakorlásként használd a saját kezedet egy fehér háttér előtt. Először csak nézd figyelmesen, kicsit merülj el benne és egy idő után meg fog jelenni az az előbb említett vékony fénycsík. Jó gyakorlást!:)

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást