Láttál már fényességet emberek körül? Tudatosan is láthatod mások auráját

Láttál már fényességet emberek körül? Tudatosan is láthatod mások auráját

Címlap / Életmód / Ezotéria / Láttál már fényességet emberek körül? Tudatosan is láthatod mások auráját

Mindent az auráról

Bognár Tas, auraszakértő szerint mindennek van aurája. A konvektort hőként pirosnak érzékeljük, a növényekét zöldnek látjuk, a levegő frekvenciáját pedig kéknek látjuk nagyobb koncentrációban. Az emberi aura hőből, párolgásból, illatból, hangból, gondolatokból és érzelmekből tevődik össze. Kézzel a hőjét, szemmel a fényét érzékeljük. Itt nyugaton rétegeket szoktak megnevezni, de keleten, manapság nem nagyon foglalkoznak a rétegek megnevezésével.

Az biztos, hogy a test közvetlen közelében lézerkékes bioenergia látható, tágabb részeiben a tudati aktivitás kap helyet, fél karnyi távolságban már inkább a tudatalatti érzékelhető, és egy kar távolságban a kollektív tudatba csatlakozunk.

De valójában a kollektív tudat ugyanúgy átszövi az egész aurát, ahogy a tudatalatti a tudatot. Az aura színe folyamatosan változhat különböző érzelmek és gondolatok hatására, de a külsőbb rétegek (tudatalatti) tartósabbak, míg a kollektív tudati mező teljesen tartósnak látszik. Azok, akik látják az aura mélyebb rétegeit is, láthatják, ahogy kérdések, reakciók hatására, miként változhatnak egy ember körül a színek. Azonban, amit mi színként látunk, az valójában nem az, mivel frekvenciája van mindennek és ezt a szemünk színekként érzékeli, bőrünk hőként, orrunk illatként és gondolkozó, érző lényeknél gondolatként és érzelmekként fogjuk fel a kisugárzás ezen részeit. 

Fontos információkat közöl

Az aura testi, lelki és szellemi kisugárzást képes közölni. Gyengébb kisugárzás esetén (pl.alvás, betegség, vagy nyugalmi állapot során) kisebbnek és gyengébbnek látszódik, nagyobb aktivitás esetén pedig kiterjedése is növekszik. Színei utalhatnak bizonyos pontokon betegségekre, blokkokra. A lelki és szellemi aktivitás milyenségét fedik fel a “hangulatszínek”, míg az egyén alapszíne a személyiséget tárja fel, akár tudatos az, akár tudatalatti. Az emberek alapszíne lassan mozgó, míg a hangulatszínek gyorsan mozgó, vibráló színekként látszódnak.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást