Augusztus 17-23.: Élménybuborékok és sok más színes program a következő hétre

Augusztus 17-23.: Élménybuborékok és sok más színes program a következő hétre

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Augusztus 17-23.: Élménybuborékok és sok más színes program a következő hétre

Az előttünk álló hosszú hétvége nálad sem kizárólag a pihenésről szól? Akkor most figyelj, hiszen ezen a héten is elhoztuk neked a legszínesebb programokat, amikkel sok-sok csodás élményt sűríthetsz bele a nyár utolsó napjaiba!

HÉTFŐ – augusztus 17.

Almagyar Érseki Szőlőbirtok – Borterasz és Venyige Spa – Eger

Egy igazán minőségi kikapcsolódásra vágysz? Akkor vedd fel a vándorcipődet, és irány Eger!

A történelmi, gyönyörű városnál elhelyezkedő birtok számos szórakozási, feltöltődési lehetőséggel kecsegtet.

Van itt borterasz, borkemping, venyige spa, csutorás pince, ugyanakkor benevezhetsz dűlőtúrára, sétarepülésre, de ha kedved úgy tartja, lovaskocsikázhatsz vagy lovagolhatsz is.

Ide tényleg el kell menni!

KEDD – augusztus 18.

Sors és jelkép. Erdélyi magyar képzőművészet 1920-1990 – Magyar Nemzeti Galéria

Ha eddig valamilyen okból kifolyólag nem láttad még a Nemzeti Galéria időszaki kiállítását, akkor mindenképpen szakíts rá időt, és szaladj el megnézni, mivel már csak augusztus 23-ig teheted meg! (Vigyázat, a múzeum hétfőn zárva tart!) Eddig nem látott gazdagságban bemutatott erdélyi képzőművészeti gyűjteményt ígérnek nekünk, mely az ismert Erdély-sztereotípiákkal szembemenve mutatja be a hely rejtett vagy ismeretlen vonatkozásait.

L’art pour l’art Társulat: A postás, aki megeszi a leveleket – Városmajori Szabadtéri Színpad

Vevő vagy a fanyar humorra? Kedvelted a L’art pour l’art Társulatot? Ha mindkét kérdésre igen a válaszod, akkor látogass el a Városmajori Szabadtéri Színpadon, a Margitsziget & Városmajor Budapesti Nyári Fesztivál keretében megrendezett előadásra! Az idén 29 éves társulat új tartalommal, de a megszokott színvonallal, és az elmaradhatatlan, kultikussá vált figuráival kedveskedik közönségének.

SZERDA – augusztus 19.

B MY LAKE Fesztivál – Balatonzamárdi

Az augusztus 19-től 22-ig tartó elektronikus zenei fesztivál igazán felüdítő élmény lehet a hétköznapokból szabadulni vágyó fiatalok számára. Napközben pancsolhatsz a Balatonban, este pedig garantáltan részt vehetsz egy igazi jó buliban.A harmadszorra megrendezésre kerülő fesztivált az elektronikus zene Mekkájaként emlegetik, számos külföldi előadó gondoskodik a jó hangulatról.

Többek között fellép Fritz Kalkbrenner, a Gus Gus, a Tale Of Us vagy éppen Matador. Irány a Balaton!

Járai Márk – Napközi

A Millenáris Parkban megrendezett akusztikus klubkoncert igazi könnyű, nyári esti időtöltést ígér.

A Pécsről indult gitáros-énekes Járai Márk neve a pop zene kedvelőinek számára lehet csábító, többek között saját anyagai, vagy a Halott Pénz frontemberi-énekesi posztjáról ismerheted őt. Az ingyenes belépés mellett teraszt és fröccsidőt ígérnek!

CSÜTÖRTÖK – augusztus 20.

Lóci játszik – A38 tetőterasz

Szeretnéd összekötni a kellemeset a hasznossal, vagy csupán egyszerre két legyet ütni egy csapásra?

Az A38 hangulatos tetőteraszán megrendezett esten ezt megteheted, hiszen azon felül, hogy gyönyörködhetsz a csodás kilátásban, és közben nézheted a tűzijátékot, meghallgathatod az idei év egyik legnépszerűbb magyar filmjének, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlannak a zenéjét biztosító előadót, Lócit, ahogy „játszik”.

Bohemian Betyars, Ricsárdgír – Kobuci Kert

Az augusztus 20-át érdemes az óbudai Kobuci Kertben eltölteni, hiszen itt két zenekar biztosítja egy este alatt a jó hangulatot. A Bohemian Betyars saját leírása szerint a speed folk freak punk zenei stílusában utazik, a Ricsárdgír zenekar pedig pimasz szenvedélyességével vesz majd le a lábadról. Semmiképp ne hagyd ki!

PÉNTEK – augusztus 21.

Lóverseny az éjszakában – Kincsem Park

Egy különleges péntek estét szeretnél?

Akkor mindenképpen érdemes ellátogatnod a Kincsem Parkba, ahol az új szórakozóhely és az új versenynap biztosítja számodra a tartalmas időtöltést.

Különböző agár-, galopp-, és ügetőversenyek szemtanújává válhatsz, utána pedig hajnalig élvezheted az ott sorra kerülő bulit, ahol jó zenét és jó hangulatot ígérnek.

SZOMBAT – augusztus 22.

Passed Headline Show – iamyank dj set – Kaktus live – A38

Igazán jó zenei feltöltődős programnak ígérkezik a szombati napon megrendezett A38-as esemény. A fő attrakció a Dal 2015 elődöntősei közé is bekerült, nagy népszerűségnek örvendő zenekar, a Passed lesz, ugyanakkor előtte a Kaktus együttes szolgáltatja a talpalávalót. A koncertek után sem fogsz unatkozni, mert iamyank és a Passed saját dj setje biztosítja azt, hogy éjfél előtt semmiképp ne akarj hazamenni.

Gardrób Közösségi Vásár – Szimpla

Szeretnél megszabadulni néhány elunt vagy kinőtt ruhadarabodtól? Akkor ragadd meg a lehetőséget, és regisztrálj a Gardrób Közösségi Vásár e-mail címén! Itt bátran eladhatod a már nem kívánatos ruhadarabjaidat, ugyanakkor nagy a veszély, hogy a megkeresett pénzedet itt egyből el is költöd, hiszen a sok-sok árusító asztalnál található kincseknél igen könnyű elcsábulni!

VASÁRNAP – augusztus 23.

Buborékfújó nap 5.0 – Margitsziget

Kitűnő családi programnak tűnik az ötödik alkalommal, a Margitszigeten megrendezett esemény, ahova a szervezők egyaránt várnak kicsiket és nagyokat, vidám és a hétköznapokban kicsit megfáradt embereket.

A cél a vidámság terjesztése, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint beszerezni egy buborékfújót, vasárnap elhagyni az otthont, és a sok emberrel együtt nagy buborékokat fújni a szabadban!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást