Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha novemberben születtél

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha novemberben születtél

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha novemberben születtél

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van a novembernek?

A november a 11. hónapunk az évben, a számmisztikában pedig általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk. 

Ennek megfelelően a 11-est fel kell bontanunk és össze kell adnunk: 1+1=2 – A november száma tehát a kettes.

Mit tartogat a kettes szám?

A kettes szám sokszor kételyt ébreszt az emberekben, és igaz lehet ez azokra is, akik pl. 2-án, vagy 22-én születtek (nem csak novemberben, de akkor különösen). Gyakori, hogy már gyermekkorban jelentkeznek az önbizalomhiánnyal összefüggő problémák, amiket egyébként sokszor magában tart az, aki novemberben született. Sokan egyfajta páncéllal vértezik fel magukat, a külvilág felé erős, magabiztos jellemet mutatnak, de odabenn gyakoriak a kételyek.

Sok novemberben született ember egyszerűen nem, vagy nagyon nehezen tud kibékülni saját magával.

Mi van a segítőszándék mögött?

A novemberben születettek szinte kivétel nélkül nagyon jó szándékúak. Mindenkivel jóban akarnak lenni, törekszenek arra, hogy a barátságaikat fenntartsák, új kapcsolatokat építsenek ki, és az emberek jó véleménnyel legyen róluk. De miért olyan fontos ez?

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha novemberben születtélKép forrása: vov4h.inbox.ru/Depositphotos.com

Természetesen a korábban is említett önbizalomhiányra vezethető vissza, hiszen azoknak olyan lényeges a külvilág visszajelzése, akik nem hisznek eléggé önmagukban.

Lehet, hogy te is csak nagyon nehezen tudod elfogadni magadat, vagy nem sikerül önazonossá válnod, és ezért inkább kifelé, mások felé tekintesz – addig sem kell a saját sérelmeiddel, problémáiddal és kételyeiddel foglalkoznod.

Novemberi születési dátummal egyszerre lehetsz mély érzésű, kiváló intuíciókkal rendelkező ember, de az is megeshet, hogy nagyon könnyű téged befolyásolni.

Ez ugyancsak visszavezethető az előbb említett gondra, hiszen, ha a külvilágra támaszkodsz, akkor az önbecsülésed is attól függ, mások miként vélekednek rólad. Sajnos, ha negatív visszacsatolások érkeznek, akkor hajlamos lehetsz rá, hogy mogorvává, szinte zorddá válj és teljesen visszahúzódhatsz a csigaházadba. Rosszabb napjaidon megeshet, hogy támadóan lépsz fel másokkal szemben és a bosszúállás sem feltétlenül áll távol tőled, bár gyakran türelmesen kivárod a megfelelő alkalmat, hogy kiélvezhesd a kárörömödet.

A kettőség, ami megnehezíti a párkapcsolatok kialakítását

A kettes szám mindig kettőséget jelent, és a számmisztika szerint arra utal, hogy az életedben az anyukádnak jutott nagyobb szerep, édesapád valami miatt háttérbe szorult. Ez a felállás utalhat gyerekkori sérelemre, ami felnőttkorodban teljesedett ki igazán, de az is megeshet, hogy egyszerűen úgy alakult az életetek, hogy nem tudtál annyi időt tölteni apukáddal, amennyire szükség lett volna az ideális kapcsolat kialakítása érdekében. Ez sajnos könnyen hatást gyakorolhat a felnőttkori kapcsolataidra is: vagy nagyon ragaszkodóvá válsz, amikor szerelembe esel, és szinte magadhoz próbálod láncolni a kedvesedet, vagy képtelen leszel arra, hogy igazán feloldódj, és gyakorlatilag totálisan kikészít az elköteleződés gondolata is.

Nehezedre esik, hogy a klasszikusnak mondott családi példákat, mintákat magadra is kivetítsd. 

Könnyen lehet, hogy nem tudod kiadni a kezeid közül az irányítást akkor sem, ha az a javadat szolgálná. Ez megnyilvánulhat maximalizmusban, állandó tanulási vágyban, munkamániában, de akár egészségügyi problémák (pl. hormonális gondok a túl sok stressz miatt) formájában is megjelenhet az életedben.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást