Mit árul el róla az autója?

Mit árul el róla az autója?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mit árul el róla az autója?

Biztos ő az igazi számodra? Tudd meg mit árul el kiszemelted jelleméről az autója.

Néha elég egyetlen pillanat, hogy megváltozzon az ember jövője. Nagyon sok párkapcsolatban egyetlen ilyen pillanat, mozdulat elég ahhoz, hogy életre szóló döntés szülessen és, hogy az ember el tudja dönteni a másik fél az igazi számára. Másoknál ezek a pillanatok észrevétlenül illannak el. Éppen ezért születnek a hasonló cikkek. Mi most megpróbáljuk elárulni neked, hogyan értelmezd az apró jeleket és hogyan értsd meg a férfiakat.

Az ahogy a férfi eszik, öltözködik és beszél, illetve az, hogy milyen autót vezet sokat elárul jelleméről. A bicikli, később pedig az autó a férfi egész életének fontos része. Ha a mostani barátodnak nincs is autója, de szívesen közlekedik biciklivel, néhány a következő pontok közül rá is érvényes lehet.

Mindig az autójáról/autókról beszél, állandóan fényezi és aggódik a szerviz miatt.

Tartsd magad távol ettől a sráctól. Nem mert rossz fiú lenne, hanem azért mert neki az autója a barátnője, nem pedig te. Mániájává vált az autója és sok időbe telik majd míg észreveszi a jelenléted az életében. Valószínűleg meghatódtál, hogy kinyitotta neked a kocsi ajtaját, azonban ez csak azért volt, mert nem akarta, hogy becsapd a drágasága ajtaját. Ebben nincs egy cseppnyi lovagiasság se. Az ilyen srác becézgeti autóját és nem telik el este, hogy ne adna neki egy jó éjt puszit.

Kész káosz az autója. Kívül horpadások, belül piszok.

Még egy típus, aki nem hozzád való. Nem értékeli a környezetét, nem törődik a világ bajaival. Valószínűleg, ez a szlogenje: „Túl sok bajom van nekem is, nincs időm a világ dolgaival foglalkozni. Ha megnézed az autóját rájössz, hogy nem szeretnél belépni a szobájába, az együttélésről már ne is beszéljünk. Ő egy rendetlen, lusta személy, akit nem érdekel az otthona és neked sem fog segíteni a házimunkában.

Klasszikus autója van, melyet karbantart és jól működik. Ez az egyetlen autója.

Egy ilyen pasi feltehetően egy picit régimódi, de ő az a típus, aki értékeli a körülötte lévő dolgokat. Lehet, hogy egy kicsit leragadt a múltban és picit szűk látókörű, azonban nála jobban senki sem tudja értékelni a dolgokat. Valószínűleg, jól kijön majd a családoddal.

Klasszikus autója van, melyet karbantart és jól működik. Ezenkívül van még egy eléggé új autója, melyet szintén karbantart.

Ez a srác okosan tud a tradicionális és a modern életvitel között manőverezni. Felfogja eredetét és annak fontosságát, hogy az idő múlásával változni kell. Ő az a típus, aki megjegyzi milyen gyönyörűek a szemeid a holdfényben és, hogy az az apró anyajegy az álladon igazán jól áll. Odafigyel a részletekre.

Egy felújított autó tulajdonosa, mely úgy néz ki, mint egy nemzetközi sportverda, bőr ülésekkel és a legszuperebb hangfal berendezéssel.

Ez a srác szereti mutogatni mije van. Szeret a figyelem középpontjában lenni. Táncol, énekel, még ha nem is tud. Mindezt azért, hogy rá figyeljenek. A pénz csak másodlagos számára, ő a hírnévre utazik. Számtalan dolgot megtanul, még ha nem is profi szinten, de mindenhez ért egy kicsit.

Egy nemzetközi sportautó tulajdonosa.

Mit mondhatnánk róla, mint azt, hogy gazdag?!

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást