7 apró lakás 30 négyzetméter alatt, ahová egy szempillantás alatt beköltöznénk

7 apró lakás 30 négyzetméter alatt, ahová egy szempillantás alatt beköltöznénk

Címlap / Otthon / Dekor / 7 apró lakás 30 négyzetméter alatt, ahová egy szempillantás alatt beköltöznénk

Indusztriál stílus 26 négyzetméteren

Ki mondta, hogy csak azért, mert kicsi, egy lakásnak pasztell színekben és puha anyagokban kell úsznia? Itt a bizonyíték, hogy egy kis indusztriális megközelítéssel és jellemzően maszkulin színekkel mennyire otthonos hangulatot lehet kialakítani.

A hálófülke leválasztása különösen ötletes: mivel az ágyat kicsit megemelték, a kanapé fölé pedig egy projektor került, a nappali részben üldögélve éppen olyan kényelmesen lehet filmet nézni, mint az ágyon heverészve. A konyha burkolata pedig merész, de éppen ettől olyan jól működő választás.

Régi és új találkozása 29 négyzetméteren

Egy apró lakásban mindig jó megoldás a galéria, amit itt sikerült úgy megoldani, hogy nem összenyomja a teret, sőt hozzátesz a dizájnhoz. Nekem kimondottan bejön, ahogyan a modern és a természetes anyagokat keverik, az ultramodern konyha mellett meghagytak egy eredeti, kicsit kopottas ajtót. Mindezt úgy sikerült, hogy a semleges színeknek köszönhetően a lakás mégsem lesz zsúfolt vagy kaotikus, sokkal inkább átgondolt és izgalmas.

Számos funkció 29 négyzetméteren

Ebben az apró lakásban minden helyiség szépen elkülönül funkció szerint, nem kell egy légtérben megoldani mindent, mégsem lett zegzugos a végeredmény.

Igaz, ehhez olyan unortodox megoldásokat kellett alkalmazni, mint például a hálófülke beépítése a konyhaszekrények mögé, vagy a munkaállomás kialakítása a beépített erkélyen. Viszont ha ekkora területen dolgozik az ember, muszáj kicsit a megszokottól eltérően gondolkodni.

Egy karakteres 24 négyzetméteres

A teljes összeállításból nekem talán ez a kedvenc lakásom, főleg, mivel minden olyan általános szabályt megszeg, amit általában a kis lakások berendezésével kapcsolatban hallunk. Feketére festeni egy garzonlakás egyik falát, és kicsit gótikus irányba menni mindenképpen merész lépés. A végeredmény annyira egyedi és elegáns lett, hogy attól biztosan mindenkinek leesik az álla, aki csak átlép a küszöbön.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást