Áprilisi sorozatajánló – Nagy kedvencek folytatása és fantasy újdonságok

Áprilisi sorozatajánló – Nagy kedvencek folytatása és fantasy újdonságok

Címlap / Kikapcsolódás / Áprilisi sorozatajánló – Nagy kedvencek folytatása és fantasy újdonságok

Shadow and Bone – Árnyék és csont 

A Netflix újdonsága április 23-tól lesz elérhető és érdemes lesz azonnal belenézni, nemcsak azoknak, akik ismerik a történet alapjául szolgáló regényt, hanem mindenkinek, aki fogékony a fantasy műfajára. A történet főszereplője egy Alina Starkov nevű fiatal katonanő, akit veszélyes küldetésre küldenek az árnyékzónába, ahol sötétség uralkodik és minden sarkon szörnyek bújkálnak.

Mikor úgy tűnik, hogy nem ússza meg élve a kalandot, kiderül, hogy különleges képességei vannak, amelyek segíthetnek, hogy visszaálljon az egyensúly és egyesüljön a világ. Érdekesség, hogy a sorozatot Magyarországon forgatták 2019-ben.

 

Sexify

Egy egyetemista lány, Natalia szoftverfejlesztőnek tanul és bár nagyon otthon van a programozás világában, nem sokat tud a szexről. A téma viszont természetesen nagyon is izgatja a fantáziáját, így kitalálja, hogy következő projektje egy applikáció lesz, amely segít jobban megismerni a női orgazmus rejtelmeit.

Az innovatív szexapp természetesen sok-sok kutatást igényel…aminek a végén remélhetőleg nemcsak saját testük megismeréséhez jutnak közelebb, de még egy technológiai versenyt is megnyerhetnek. A sorozat a Netflixen látható április 28-tól.

 

David Attenborough: Az élet színei

Kedvenc brit természettudósunkat sem a koronavírus, sem az az aprócska tény nem állíthatja meg, hogy hamarosan betölti a 95. évét. Továbbra is azt teszi, amit mindig is: tájékoztat és bepillantást enged a természet csodálatos világába. Az élet színei című sorozatban ezúttal azt figyelhetjük meg, hogy milyen fontos szerepet töltenek be a színek egyes állatok életében és túlélési stratégiájában. Az első évadot április 22-től láthatjuk a Netflix műsorán.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást