Ez a 4 álom rossz dolgot vetít előre a párkapcsolatodról

Ez a 4 álom rossz dolgot vetít előre a párkapcsolatodról

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez a 4 álom rossz dolgot vetít előre a párkapcsolatodról

Kutyák

A kutyákhoz tartozó jelentés a hűség, a barátság, a megbízhatóság, hiszen az emberek legjobb barátjaként emlegetett négylábúakat is ezekkel a jelzőkkel illetjük a leggyakrabban. Lauri Quinn Loewenberg népszerű amerikai álomkutató szerint az álombeli kutya vagy kutyák viselkedése tükrözi a kapcsolatunk jelenlegi állapotát is. Ha a kutya sérült, az azt jelenti, hogy a párkapcsolatod sincs rendben, több figyelmet, törődést igényelne.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit tehetsz azért, hogy jobb legyen?

Ha dühös kutyáról álmodsz, esetleg olyanról, aki támad, vedd komolyan, ez ugyanis azt jelentheti, hogy nem tesz jót neked a jelenlegi helyzet, rombol téged és nem épít. Azt sugallja, hogy te magad is folyamatosan támadás kereszttüzében érzed magad az életedben, a kapcsolatodban 

Ha barátságos, boldog kutyával találkozol álmodban, azt sugallja, hogy ez az,amire vágysz, bizalomra, nyugalomra, örömre. A szakértő javaslata, hogy hasonlítsuk össze az álombeli kutya viselkedését a valódi kapcsolatunkkal, gondoljuk végig, hogy az életben egy hasonlóan viselkedő emberre hogyan reagálnánk, így sokat tanulhatunk az esetből.

oov/depositphotos.com

Csónak vagy hajó

Loewenberg szerint álmunkban a víz gyakran szimbolizálja az érzelmeket, az azon hányódó vagy éppen békésen haladó csónak és hajó pedig sokat elárulhat a jelenlegi érzelmi állapotunkról. 

A süllyedő hajó azt jelentheti, hogy a kapcsolatunk is lassan elmerül és menthetetlenné válik, a céltalanul sodródó hajó pedig a sehova sem vezető párkapcsolatot szimbolizálja.

Ha csatahajóval álmodunk, az folyamatos vitát, veszekedést jelent, így ha ezek valamelyike felbukkan álmunkban, gondoljuk végig, hogy mit tudunk tenni annak érdekében, hogy jobban érezzük magunkat a jelenlegi párunkkal – vagy éppen nélküle.

elenstudio/depositphotos.com

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást