Életmód / Ezotéria

Álmok, amik rossz előjelek lehetnek a kapcsolatodra nézve

Álmok, amik rossz előjelek lehetnek a kapcsolatodra nézve

Többféle felfogás létezik, van, aki nagyon, van, aki kevésbé hisz abban, hogy az álmoknak jelentése van. Persze hajlamosabbak vagyunk jelentést adni nekik, ha éppen olyan helyzetben vagyunk, amikor válaszokat keresünk. Íme, néhány álombéli előjel, ami arra utalhat, hogy amitől a legjobban félsz igaz és kapcsolatoddal nincs minden a legnagyobb rendben.

Kutyák

A kutyákhoz tartozó jelentés a hűség, a barátság, a megbízhatóság, hiszen az emberek legjobb barátjaként emlegetett négylábúakat is ezekkel a jelzőkkel illetjük a leggyakrabban. Lauri Quinn Loewenberg népszerű amerikai álomkutató szerint az álombeli kutya vagy kutyák viselkedése tükrözi a kapcsolatunk jelenlegi állapotát is. Ha a kutya sérült, az azt jelenti, hogy a párkapcsolatod sincs rendben, több figyelmet, törődést igényelne. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit tehetsz azért, hogy jobb legyen?

Ha dühös kutyáról álmodsz, esetleg olyanról, aki támad, vedd komolyan, ez ugyanis azt jelentheti, hogy nem tesz jót neked a jelenlegi helyzet, rombol téged és nem épít. Azt sugallja, hogy te magad is folyamatosan támadás kereszttüzében érzed magad az életedben, a kapcsolatodban 

Ha barátságos, boldog kutyával találkozol álmodban, azt sugallja, hogy ez az,amire vágysz, bizalomra, nyugalomra, örömre. A szakértő javaslata, hogy hasonlítsuk össze az álombeli kutya viselkedését a valódi kapcsolatunkkal, gondoljuk végig, hogy az életben egy hasonlóan viselkedő emberre hogyan reagálnánk, így sokat tanulhatunk az esetből.

oov/depositphotos.com

Csónak vagy hajó

Loewenberg szerint álmunkban a víz gyakran szimbolizálja az érzelmeket, az azon hányódó vagy éppen békésen haladó csónak és hajó pedig sokat elárulhat a jelenlegi érzelmi állapotunkról. 

A süllyedő hajó azt jelentheti, hogy a kapcsolatunk is lassan elmerül és menthetetlenné válik, a céltalanul sodródó hajó pedig a sehova sem vezető párkapcsolatot szimbolizálja.

Ha csatahajóval álmodunk, az folyamatos vitát, veszekedést jelent, így ha ezek valamelyike felbukkan álmunkban, gondoljuk végig, hogy mit tudunk tenni annak érdekében, hogy jobban érezzük magunkat a jelenlegi párunkkal – vagy éppen nélküle.

elenstudio/depositphotos.com

Macska

A macska a nők álmaiban gyakran szimbolizálja a szexuális energiát, legalábbis Loewenberg így értelmezi kutatásai alapján.

Ha a macska beteg, sérült, haldoklik vagy akár már nem is él, az azt jelentheti, hogy szexuális energiád is elhalóban van, hiányt élsz meg a szexualitásodban.

A dühös, vagy támadó macska arra utalhat, hogy valamiért belőled is dühöt vált ki a kapcsolatod működése ezen a téren, esetleg azt, hogy a köztetek lévő szex nem a legjobb neked. Ha bármelyik macska felbukkan álmodban, itt az ideje, hogy átgondold a köztetek lévő kémiát. Valóban működik és az elég neked?

silvertiger/depositphotos.com

Vezetés

Ha álmodban partnereddel együtt ültök autóba, már az is sokat elárul, hogy ki ül a volánnál, ugyanis ez szimbolizálja, hogy melyikőtök irányít a kapcsolatban. A sofőr viselkedése azt is jelzi, hogy mennyire jól kezeli az útjába kerülő akadályokat a közös életetekben.

Ha hirtelen gond lesz a fékekkel és az autó irányíthatatlanná válik, akkor nektek is be kellene húznotok a féket, de ugyanezt jelentheti az ellopott, vagy eltűnt jármű is.

Ha pedig éppen az a gond, hogy nem indul el, akkor talán úgy érzed, hogy megrekedtetek és át kellene beszélnetek, hogyan tovább. Ha kigyullad az autó, az komoly vörös zászlót jelenet a kapcsolatotokra nézve, talán itt az ideje kiugrani belőle és új életet kezdeni? 

Az álmok persze sokszor csak álmok, ha azonban ébren is érezzük a bizonytalanságot, érdemes jobban odafigyelnünk rájuk, talán segítenek felismerni a legmélyebb érzéseinket, vágyainkat és jó irányba terelni az életünket.

loriklaszlo/depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást