Életmód / Egészség / Lélek

Nem akarjuk mi hordani a nadrágot, de muszáj! Amiért a legtöbb nő arra vágyik, hogy megmentsék

Gondolkodtál már azon, miközben néztél egy romantikus filmet, hogy milyen szívesen cserélnél helyet a főhősnővel és lennél a törékeny, naív nő, akit meg kell menteni? Nos, eláruljuk, hogy nem csak neked voltak már ehhez hasonló érzéseid, ugyanis a legtöbb nő mindig a hőst keresi, aki csak azért él, hogy álmai nőjét megmentse és kényeztesse. De miért van ez belénk kódolva?

Természetes jelenség

Bármely furán is hangzik, ez valahol természetes jelenség. A férfi sugallja az erőt, a stabil bázist, aki bármikor ott terem, ha álmai nője bajban van.

És valljuk be, a nők ezt nagyon is élvezik. Még azok is, akik büszke feministaként az ellenkezőjét állítják.

Mert mindenkinek jól esik, ha érzi a másik törődését és maga a tudat, hogy valakire lehet támaszkodni.

Multi cégek női vezetői számoltak be arról, hogy bár a munkában igazi vezetők, akiket egy férfi sem befolyásolhat, otthon szeretik levenni ezt a szerepkört és igenis törékeny nőként viselkedni a szeretett férfi oldalán.

Szeretünk felnézni rájuk

Igen, abban van valami irtó szexi, ha tudjuk, hogy bármi is történjék, egy erős férfikéz mindig elkap minket. Vagyis fontos, hogy fel tudjunk nézni a férfira, akivel együtt vagyunk, hiszen nem szeretnénk mi hordani a nadrágot.

Olvastad már?  Amikor egy férfi baromi jól van öltözve - Ez történt Zsolt stílustanácsadásán

A legtöbb ilyen esetben sajnos a nők kényszerítve vannak ebbe a szerepkörbe, de ez nem azt jelenti, hogy élvezik is.

A férfiak dolga igenis az, hogy nekünk, nőknek megteremtsék azt a lelki biztonságot, ahol nem kell keménynek mutatkoznunk.

Ha ez megtörténne, akkor talán kevesebb nő építene maga köré óriási és lebonthatatlan falakat.

Nők lehetünk

A „megmentés” alatt ne azt értsd, hogy a nő képtelen bármit is egymaga elintézni a férfi nélkül.

Ez azt jelenti, hogy mondjuk számíthat a férfira, ha valami elromlik otthon, ha az autópályán megáll a kocsija, vagy éppen egy másik férfi nyomulása már-már irritáló.

Mindez lehetővé teszi, hogy a nő nő maradjon a kapcsolatban és ne kelljen átvennie a férfiszerepet. Ehhez viszont kell egy olyan pasi, aki mellett ezt megengedhetjük magunknak.

Túl sok a Superman

Bizony nehéz lépést tartani Superman-nel, aki mindig ott termett, mikor szerelme bajban volt és talán bennünk nőkben is van némi zavar a tökéletes pasit illetően.

Fontos azt is tisztába tenni, hogy ki milyen értelemben szeretné, ha megmentené valaki.

Olvastad már?  Innen tudod, hogy beléd esett a pasi: gyakori felnőttkori ismerkedős dilemmák

Mert valljuk be, műmájer szuper pasikból van bőven, akik talán képesek ideig-óráig azt éreztetni a nőkkel, hogy mellettük állnak, de igazi férfiból kevés van.

Talán azért, mert most már lassan a nőkből férfiak válnak, a férfiak pedig egyre inkább kezdik levetkőzni a „megmentő” szerepét, hiszen kényelmesebb, ha a nő ezt is magára vállalja.

Kell valami régi

Szerencsére egyre több nőtársamtól hallom, hogy ők bizony nem elégednek meg egy olyan férfivel, aki nem tudja nekik megadni ezt az érzést és végülis miért is érnék be kevesebbel?

Valahol legbelül vágyunk a régi mintákra, mert akkor még léteztek igazi férfiak és nem az volt a legfontosabb dolog az életükben, hogy éppen hány követőjük van, vagy mennyi lájkot zsebelt be legújabb posztjával.

Tulajdonképpen a nők egyáltalán nem vágynak sokra, csupán arra, hogy újra nők lehessenek, és ne kelljen barátnőként, bejárónőként, titkárnőként és anyukaként is jelen lenni egy párkapcsolatban.

Kedves férfiak! Akinek nem inge, az ne vegye magára, de kérünk titeket, hogy bújjatok végre elő az odútokból, mert nők milliói várnak arra, hogy megmentsétek őket!