Ahogy odakint egyre jobban kúszik felfele a higanyszál, annál nagyobb igény jelentkezik a hűsítő falatokra, mint például a fagylalt is! Ez a krémes, hűs desszert szinte mindenkit levesz a lábáról, főként, hogy szinte végtelen ízvariációban létezik! Azonban sokan önszántukból, vagy valamilyen betegségből kifolyólag nem fogyaszthatják a jól megszokott recept alapján, így mi most olyan mentes verziókat gyűjtöttünk össze, amik bármilyen étrendbe beilleszthetők! És nem mellesleg isteni finomak! Készítsd el otthonra vagy vendégségbe, a siker nem marad el!
3/7 Étcsokoládés fagylalt
Hozzávalók:
• 3 egész banán (akár fagyasztott),
• 90 g étcsokoládé (apróra vágva),
• 1 teáskanál vaníliakivonat,
• 60 ml növényi tejszín (kókusz vagy zab).
Elkészítés: Tegyünk minden hozzávalót egy turmixba, és dolgozzuk el krémesre. Tegyük egy edénybe, és irány a mélyhűtő legalább 1 órára! Tálaljuk önmagában, étcsokoládé forgáccsal vagy eperrel!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!