A drogériában érdemes online vásárolni!

A drogériában érdemes online vásárolni!

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / A drogériában érdemes online vásárolni!

Sokan a megszokott módokon vásárolnak nap mint nap a különböző drogériákban. Egyre inkább elterjedtebb az online felületeken keresztül történő vásárlás. Ahogyan ruházatot, élelmiszert, műszaki cikkeket vagy más egyéb árucikkeket is elérünk ilyen módon úgy most már drogériából is rendelhetünk egyszerűen és gyorsan. Tekintsünk bele hogyan is néz ki és milyen termékeket találunk az online drogériában. (x)

Kategóriákra bontva könnyedén rá tudunk keresni azokra a termékekre, amelyeket meg szeretnénk vásárolni. Kisgyermekesek számára a babaápolási termékek között elérhetőek a pelenkák és bugyipelenkák, a baba nedves törlőkendők, valamint a tápszerek. Ezek alapvetően fontos termékek egy kisbaba életében. Számos jól ismert márka közül válogathatunk, mint például a Libero, Pampers, Pufies (pelenkák, bugyipelenkák, valamint nedves törlőkendők) Milumil (speciális tápszerek), Milupa (tápszerek, speciális tápszerek, gyümölcspürék), és Chicco (például kiságyforgók, cumik, cumisüvegek és tartozékok, sterilizálók, szoptatási kellékek).

A háztartáshoz szükséges termékeket is meg tudjuk rendelni az online drogériából. Mosószereket, speciális mosószereket, öblítőket, mosogató kapszulákat és mosogatószereket, papírtörlőket és szalvétákat, wc papírokat és fürdőszobai kiegészítőket. A legnépszerűbb márkák ebben a kategóriában a Finish (elsősorban a mosogató tablettáiról híres, de ide tartoznak a mosogatószerek, fertőtlenítő tisztítószerek, konyhai felület tisztítószerek), Sunlight (természetes összetevőkből készült mosogató tabletták), Persil, Ariel, Perwoll, Surf, (a legnépszerűbb mosószer gyártók ide tartoznak a kapszulák, folyékony mosószerek, mosóporok), Pur, Fairy (mosogatószerek), Lenor, Silan (öblítők, illatgyöngyök), Zewa (wc papírok, papírtörlők, papír zsepkendők, nedves törlőkendők).

Az arc- és testápolás, valamint a higiénia mindenki számára igen fontos. Az online drogériában megtaláljuk az ehhez szükséges ápolási termékeket is ilyenek az arckrémek, arctisztítók, smink lemosók, arcszeszek, borotvák, gyantázáshoz és szőrtelenítéshez szükséges termékek, óvszerek, tamponok és betétek, szappanok, tusfürdők, dezodorok és izzadásgátlók, testápolók, napvédő termékek. Csak hogy néhány népszerű márkát és hozzájuk tartozó termékkategóriát is megemlítsek itt vannak például a szépségápolás népszerű márkái a L’Oréal (például rúzs és szájkontúr ceruzák, smink termékek és alapozók, hajfestékek és oxidáló szerek), Garnier (pl. napvédő termékek, arctisztítók és smink lemosók, arckrémek), Vichy (pl. smink alapok és alapozók, arckezelések és szérumok, hajpakolások és kezelések), La Roche Posay (pl. szájfények és ajakbalzsamok, testápolók), Bioderma (pl. gyermek szappanok és tusfürdők, napvédő termékek), Weet (szőrtelenítő termékek) vagy a Scholl (lábápolási termékek, talpbetétek).

A testápoláson belül megemlíteném a népszerű Dove, Old Spice vagy Nivea Men termékcsaládot is. Ezek is igen kedveltek és szinte mindenhol kaphatóak. De a személyes higiéniában is vannak közkedveltek, mint például a Bella, Seni vagy a Nivea.

A hajápolási termékkategóriában hajsamponok, hajbalzsamok, hajpakolások és kezelések közül vásárolhatunk. A smink és körömápolási termékek között smink készletek, körömlakkok, valamint köröm és sarok reszelők találhatóak. A száj ápolási termék kategórián belül különféle fogkefék, fogkrémek és szájvizek kaphatóak. A legnépszerűbb szájápolási márkák az OralB, Colgate, Blend-a-med, Sensodyne, Signal, Listerine, Elmex és Vademecum.

Nem is gondolnánk, de az egészséghez szükséges vitaminok és ásványi anyagok is megtalálhatóak az online drogériában, mint például a D-vitaminok, C-vitaminok, multivitaminok, gumivitaminok egyszóval szinte bármilyen egészséghez szükséges vitamint megtalálunk. A másik igen fontos és főleg ebben a vírusos időszakban keresett termékek a védekezést és megelőzést szolgáló termékek. Ilyenek az egészségügyi maszkok, antibakteriális kézfertőtlenítő gélek, és különböző kézfertőtlenítő szappanok.

Az online drogériából történő vásárlás azért előnyös, mert nem kell sokat gondolkodni azon hogyan is állítsuk össze a bevásárló listát egyszerűen átlátható a kosár tartalma és nem kell azon izgulnunk vajon kimaradt-e valami, bármikor kényelmesen hozzáadhatjuk a hiányzó termékeket. Az sem utolsó szempont, hogy míg egy személyes vásárlás során előfordulhat az, hogy kifelejtünk valamit innen, bármikor nyugodtan rendelhetünk, tehát nem kell ingázni az otthonunk és a drogéria között. Vásárlás közben nyugodtan körbe nézhetünk otthon mik azok a termékek, amik hiányoznak a háztartásból.

Azzal is időt spórolunk, hogy nem kell sorba állni a kasszánál és nem kell cipekednünk a vásárolt termékekkel. A futár egyszerűen csak kihozza a megadott címre a megrendelt termékeket. Teljesen áttekinthető és könnyedén rá tudunk keresni azokra a termékekre, amelyekre szükségünk van. Elmondható, hogy a mai rohanó világban igazán egyszerűen meg tudjuk vásárolni a szükséges termékeket, akár úgy is, hogy előre kifizetjük így érintésmenetesen történik, sőt egyenesen az ajtónkig hozzák, ezzel is időt és felesleges fáradozást spórolva. Online drogériából igazán megéri rendelni bárhol, bármikor!

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!