Olaszos paradicsomleves

Olaszos paradicsomleves

Címlap / Életmód / Receptek / Olaszos paradicsomleves

Minden alkalomra és minden évszakra tökéletes választást jelent ez a bazsalikomos paradicsomleves frissen reszelt parmezánnal. Tálaljuk egyszerű margherita pizza szeletekkel.

Hozzávalók:

1 doboz paradicsom püré
fél liter paradicsomlé
1 csokor friss bazsalikom
frissen reszelt parmezán sajt
só, bors
1 evőkanál cukor vagy barnacukor

Elkészítés:

1. Egy fazékba tegyük bele a paradicsompürét és a paradicsomlevet, majd adjunk hozzá 2-3 dl vizet.
2. Miután felforrt a leves, fűszerezzük ízlés szerint sóval, cukorral, borssal és az összevágott friss bazsalikom felével.
3. Tálalásnál megszórjuk reszelt sajttal, és bazsalikommal díszítjük. 

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!