Milyen női ruhát és szandált érdemes nyáron vásárolni?

Milyen női ruhát és szandált érdemes nyáron vásárolni?

Címlap / Stílus / Divat / Milyen női ruhát és szandált érdemes nyáron vásárolni?

Lassan vége felé halad a koronavírus járvány és látjuk a fényt az alagút végén, így talán az idei nyár egy kicsit jobb lesz, mint tavaly. Mennyire jó ötlet az online ruhavásárlás? Erre a legtöbb hölgy azonnal rávágja, hogy a folyamatos akciók és az ismert márkák miatt megéri, annak ellenére, hogy itt nincs lehetőségünk felpróbálni adott terméket. Cikkünkben igyekszünk segíteni, hogy a ruha és szandál beszerzése gyorsan és zökkenőmentesen történjen. (x)

Népszerű az online ruhavásárlás

Főleg a nők minden eddiginél többet vásárolnak az interneten: Az okostelefon-felhasználók 67% -a azt mondja, hogy „kirakat”-ot keres a telefonján. Alig egy gombnyomással az online élelmiszerbolt-szolgáltatások és az élelmiszer-alkalmazások közvetlenül az ajtónkhoz kínálják a szállítást, és megrendelhetünk virágszállítást, hogy időben eljussanak az ünnepelthez. A ruházati alkalmazások (pl.: Answear, About You, FashionDays, eMAG) is egyre népszerűbbek a divat inspirációja, az egyszerűen böngészhető oldalak és az ügyletekhez való gyorsabb hozzáférés terén. Gyakran tapasztalhatjuk, hogy ezek a ruházati alkalmazások különleges funkciókat kínálnak, amikor vásárolunk, vagy akár egyedi kedvezménykódokat biztosítanak csak az alkalmazásban való használathoz!

A márkáktól függetlenül szeretjük, ha adott ruha kellemes, szellős és kényelmes, különösen az izzasztó nyári napokon jó, ha egyszerű, de dekoratív a viseletünk. Ilyen nyári alkalmi öltözéket jellemzően 16 – 20 ezer forintos áron könnyen beszerezhetünk, sőt vannak olyan napok, amikor adott modellre 30-40%-os kedvezményt ad az online kereskedő. Attól nem kell tartanunk, hogy a megvásárolt méret hibás lesz, hiszen a termékleírás mellett külön mérettáblázat segít, mint útmutató.

Ha nyár, akkor szandálszezon!

A legtöbb nő egész évben szandált hordana, ha tehetné. A történelem folyamán a lábbeli egyik legfontosabb formája volt. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy egyszerű és olcsó az előállításuk, valamint praktikus a viseletük. A kora egyiptomi korszakban pálmalevélből és papiruszból készítették, az 1930-as és 50-es években terjedt el széles körben. A leghasznosabb, legkényelmesebb és legsokoldalúbb lábbeli, a luxus szandál bármilyen ruhát könnyedén elegánssá teheti. Akár azt tervezzük, hogy felvesszük az utazáshoz, vagy kiegészítőként viseljük a nyári ruhákhoz, a lényeg, hogy nagyon sokszínű kínálat áll rendelkezésünkre.

A női szandálnak két fő típusa van: lapos és sarokkal rendelkező. Tökéletes bármilyen nyári ruha öltöztetéséhez, a sarkos lábbeli a női divat alapeleme. A lapos kényelmesebb és hétköznapibb, így remek választás, ha forró időben nagy távolságokat gyalogolunk. A stylistok azt mondják, hogy minden nőnek legyen legalább két szandálja a nyári ruhatárában, egy sarokkal és egy anélkül.

Az ismertebb márkák, mint a Puma, a Timberland vagy Skechers mellett találkozhatunk a luxusbrandekkel, mint a Chanel, a Jacquemus és a Bottega Veneta. Egyes divatszakértők szerint az idei szezonra a semlegesség a jellemző. A szandáloknál elsősorban a színvilág a lényeg és bármilyen meglepő a női termékek mindig olcsóbbak, mint a férfiaknak szánt ruhák vagy kiegészítők. Természetesen az árakban vannak különbségek, de 6 és 20 ezer forintért igen jó lábbelikre tehetünk szert az online shopokban.

Az egész lábat a szandál talpának kell alátámasztania. Ha a lábujj vagy a sarkunk túlnyúlik, akkor kockázatos a viselésük mivel károsíthatják a sarkunkat vagy a lábunkat. A legfontosabb a tökéletes kényelem, ellenkező esetben csak bosszankodunk egész nyáron.

Informálódjunk!

Ahogy a hagyományos ruházati boltban, úgy online szintén célszerű alaposan körülnézni, ruha vagy szandál vásárlása esetén, azonban kipróbálásra nincs mód, viszont a megbízhatóbb internetes áruházaknál részletes termékismertető alapján tájékozódhatunk. Akkor járunk jól, ha naprakész információval rendelkezünk, mindig nézzünk utána az árucikknek, így nem érhetnek minket kellemetlen meglepetések.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!