Visszatér a francia manikűr – ezzel az apró csavarral

Visszatér a francia manikűr – ezzel az apró csavarral

Címlap / Stílus / Test / Visszatér a francia manikűr – ezzel az apró csavarral

Az évek óta oly népszerű francia manikűr idén tavasszal is virágkorát éli, ám a szépségguruk egy apró trükkel turbózták fel ezt a klasszikus vonalat. Nézzük, mivel lett több, mint eddig.

Nincs még egy ilyen körömtrend, ami ennyire régóta lenne folyamatosan a toplisták élén, újra és újra visszajön, a klasszikus és egy-két felturbózott változatban is. A korábban hófehérrel kombinált átlátszó lakkok az utóbbi években a szivárvány összes színében pompáztak már, idén pedig feketével kombinálva törnek be a legmenőbb szépségtrendek közé.

Annyira, hogy az Instagram már most tele van a jobbnál jobb ötletekkel és inspirációkkal. És a legjobb benne, hogy bár a szépségszalonok nálunk nyitva tartanak, ezt a körömtrendet még akár magadnak, otthon is el tudod készíteni, ha valami miatt túl kockázatosnak érzed, hogy meglátogasd a körmösöd. 

Ha otthon készítenéd

Amire otthon szükséged lesz hozzá: a manikűr készleted, egy áttetsző vagy kissé rózsaszínes alaplakk, na meg egy fekete, plusz egy kevés körömlakk lemosó a javításhoz és akár egy vékonyabb ecset, hiszen azzal talán még szebb vonalat tudsz majd húzni, mint a lakk eredeti ecsetével. 

De mielőtt nekikezdenél, mindenképpen lapozd végig az elérhető ötleteket, hiszen nem csak a klasszikus forma létezik ebből a trendből sem. Mindenféle extrával turbózhatod fel a fekete francia manikűröd. 

Szögletes forma

Ha a szögletesebb formát szereted, hoztunk egy pár klasszikus példát, így már csak a hosszt kell eldöntened. Válassz hozzá egy picit rózsaszínebb alapot, így még szebb lesz az összhatás. 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»