Ez a legvagányabb haj 2021-ben. Ismerd meg a bowl cut-ot!

Ez a legvagányabb haj 2021-ben. Ismerd meg a bowl cut-ot!

Címlap / Stílus / Haj / Ez a legvagányabb haj 2021-ben. Ismerd meg a bowl cut-ot!

Nagyon nagy erőkkel küzdök, hogy elkerüljem a bilifrizura kifejezést, de sajnos ennél jobb fordítást nem tudok a bowl cutra. De azért itt még ne írd le a dolgot, sokkal menőbb, mint amilyennek hangzik.

Érzed a nosztalgiát?

Mindannyiunk életében volt általános másodikban egy szőke kisfiú ilyen hajjal, akibe szerelmesek voltunk. A tipikusan gyerekfrizuraként számon tartott vágás most pedig a kifutókon és a divatmagazinokon köszön vissza.

 

Régi, mégis más

Míg gyerekek esetében ez a vágás elsősorban egyszerűsége miatt lett népszerű, a felnőtt változatra ez már korántsem igaz. A régről ismert fazonhoz képest ez a frizura azért némileg komplikáltabb, egy profi fodrász kell hozzá, hogy igazán a te arcodhoz illő fazont tudjon kialakítani.

 

Vagány, szexi, mégis bájos

Egy jól levágott bowl cut egyszerre tud igazán vagány, merész, ultradivatos mégis kislányosan bájos lenni. Éppen ez a kettősség az, ami a sztárok körében is olyan népszerűvé teszi. Tény, hogy nem való mindenkinek, de aki nyitott a bevállalósabb kiegészítőkre és a high fashionre, az ezt a hajat is szeretni fogja.

 

Klasszikus szépség

A bowl cut sokféleképpen alakítható, és bár alapvetően inkább egy kicsit megosztó, kicsit határokat feszegető fazon, a klasszikus szépséget is segíthet kiemelni.

 

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»