3 híres Nyilas, akivel biztosan osztozol néhány tulajdonságon

3 híres Nyilas, akivel biztosan osztozol néhány tulajdonságon

Címlap / Életmód / Ezotéria / 3 híres Nyilas, akivel biztosan osztozol néhány tulajdonságon

Önfejűek, intuitívak, tehetségesek és szabadságszeretők. A Nyilas minden jegy közül a legszórakoztatóbb tud lenni, de nem szívesen hajtja igába a fejét.

Milla Jovovich

Az Ukrajnában született színésznő, modell, énekesnő, dalszövegíró és divattervező 1975. december 17-én látta meg a napvilágot. Modell karrierjét korán kezdte, már kisgyerekként is óriási tehetségnek tartották. Színészi karrierjét az 1991-es Visszatérés a kék lagúnába című film indította be. A gyönyörű és tehetséges színésznőre nem csak a filmvásznon nyújtott alakítása miatt figyelt fel a sajtó, hanem azért is, mert a következő évben, 1992-ben hozzáment Shawn Andrews-hoz. Jovovich ekkor csak 16 éves volt, és a frigy még abban az évben véget is ért. Néhány évig a francia rendező és producer, Luc Besson hitvese volt, 2009 óta Paul W.S. Anderson felesége, két közös gyermekük is van.

Jovovich egyébként nem csak szép és tehetséges, de okos is: oroszul, szerbül, angolul és franciául is beszél.

Ha Nyilas vagy, valószínűleg te is szenvedélyes tehetséget mutatsz valamilyen területen. Vonz a világ felfedezése, szívesen élsz, éltél vagy élnél külföldön, az elköteleződés azonban nem az erősséged. Bár gyorsan fellángolnak az érzelmeid, sokszor érzed magad csapdába esve, korlátozva a kapcsolataidban.

arp/depositphotos.com

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»