A Nyilas jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

A Nyilas jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Nyilas jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Nyilas horoszkóp Kos aszcendens

A Nyilas horoszkópodnak köszönhetően egy kicsit könnyedebb, szabadabb a személyiséged, mint egy átlagos Kos aszcendensű embernek. Kevésbé vagy szűklátókörű és makacs, inkább jellemeznek az egyedi és igazán eredeti ötletek.

A vállalkozó kedved ebben a kombinációban csak még jobban felerősödik, amiben tovább segít kiemelkedő kommunikációs képességed.

Ugyan a kitartásoddal továbbra sincs probléma, egy kicsit lazábban veszed a kötelékeket, ami boldogabb és fesztelenebb élet lehetőségét vetíti eléd. A szenvedélyességed ebben a kombinációban is megmaradt, viszont kiegészült egy jó adag kíváncsisággal és némi érzelmi fogékonysággal.

Nyilas horoszkóp Bika aszcendens

A Nyilas szabadság iránti vágya, pörgős személyisége jó hatással van a Bika földhözragadtságára, monogám, lassú és visszafogott életére. Bár az alaptermészeten ez sem változtat, a Nyilas zodiákus mégis könnyedséget, spontaneitást biztosít számodra.

Kevésbé vagy hajlamos az otthon ülésre, a befordulásra, több időt töltesz társaságban és nem esik nehezedre az, hogy másokat is közel engedj magadhoz.

Kicsit vidámabb, közvetlenebb vagy, mint egyébként, ugyanakkor nem vagy annyira felelőtlen és meggondolatlan, mint a Nyilasok általánosságban.

Nyilas horoszkóp Ikrek aszcendens

Benned a két leginkább megfoghatatlan jegy találkozik: a szellemes és kíváncsi Ikrek, valamint a kalandvágyó, szabadságmániás Nyilas.

Bátran mondhatjuk, nem vagy az a típus, akinek egykönnyen le lehet kötni a figyelmét, vagy akit egyszerű korlátok közé szorítani.

Érdekelnek a művészetek és mindennel megpróbálsz szembemenni, ami kicsit is gátol az önállóságod kiterjesztésében – ide értve a munkádat és a párkapcsolataidat egyaránt.

Rengeteg ismerősöd van, és folyton újakat keresel. Amikor van rá módod, akkor nekivágsz a nagyvilágnak, de még sosem érezted azt, hogy igazán hazaérkeztél.

Nyilas horoszkóp Rák aszcendens

Egy átlagos Rák aszcendensű emberhez képest neked sokkal nagyobb a kalandvágyad, és ezt bizony a Nyilas zodiákusodnak köszönheted. Lételemed az utazás, új emberek, kultúrák, vagy éppen tájak megismerése és rettentően kíváncsi is vagy.

Az érzelmi életed is változatos, általában hullámzó, ugyanis két véglet között küszködsz: a Rák aszcendensed vágyik a biztos pontra, a családra, a komoly kapcsolatra, viszont a Nyilas oldalad nem igazán tudja elképzelni, hogy egy életre feladja a kalandozást.

Erre rátesz egy lapáttal, hogy vonzónak és érdekesnek tartanak mások, akikkel gond nélkül szóba tudsz elegyedni – a kísértés szinte állandó.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást