Életmód / Ezotéria

A Nyilas jegyében születtél? Amilyen az aszcendensed szerint vagy

A Nyilas jegyében születtél? Amilyen az aszcendensed szerint vagy

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Nyilas jegyében születtél!

Nyilas horoszkóp Kos aszcendens

A Nyilas horoszkópodnak köszönhetően egy kicsit könnyedebb, szabadabb a személyiséged, mint egy átlagos Kos aszcendensű embernek. Kevésbé vagy szűklátókörű és makacs, inkább jellemeznek az egyedi és igazán eredeti ötletek.

A vállalkozó kedved ebben a kombinációban csak még jobban felerősödik, amiben tovább segít kiemelkedő kommunikációs képességed.

Ugyan a kitartásoddal továbbra sincs probléma, egy kicsit lazábban veszed a kötelékeket, ami boldogabb és fesztelenebb élet lehetőségét vetíti eléd. A szenvedélyességed ebben a kombinációban is megmaradt, viszont kiegészült egy jó adag kíváncsisággal és némi érzelmi fogékonysággal.

 

Nyilas horoszkóp Bika aszcendens

A Nyilas szabadság iránti vágya, pörgős személyisége jó hatással van a Bika földhözragadtságára, monogám, lassú és visszafogott életére. Bár az alaptermészeten ez sem változtat, a Nyilas zodiákus mégis könnyedséget, spontaneitást biztosít számodra.

Kevésbé vagy hajlamos az otthon ülésre, a befordulásra, több időt töltesz társaságban és nem esik nehezedre az, hogy másokat is közel engedj magadhoz.

Kicsit vidámabb, közvetlenebb vagy, mint egyébként, ugyanakkor nem vagy annyira felelőtlen és meggondolatlan, mint a Nyilasok általánosságban.

 

Nyilas horoszkóp Ikrek aszcendens

Benned a két leginkább megfoghatatlan jegy találkozik: a szellemes és kíváncsi Ikrek, valamint a kalandvágyó, szabadságmániás Nyilas.

Bátran mondhatjuk, nem vagy az a típus, akinek egykönnyen le lehet kötni a figyelmét, vagy akit egyszerű korlátok közé szorítani.

Érdekelnek a művészetek és mindennel megpróbálsz szembemenni, ami kicsit is gátol az önállóságod kiterjesztésében – ide értve a munkádat és a párkapcsolataidat egyaránt.

Rengeteg ismerősöd van, és folyton újakat keresel. Amikor van rá módod, akkor nekivágsz a nagyvilágnak, de még sosem érezted azt, hogy igazán hazaérkeztél.

 

Nyilas horoszkóp Rák aszcendens

Egy átlagos Rák aszcendensű emberhez képest neked sokkal nagyobb a kalandvágyad, és ezt bizony a Nyilas zodiákusodnak köszönheted. Lételemed az utazás, új emberek, kultúrák, vagy éppen tájak megismerése és rettentően kíváncsi is vagy.

Az érzelmi életed is változatos, általában hullámzó, ugyanis két véglet között küszködsz: a Rák aszcendensed vágyik a biztos pontra, a családra, a komoly kapcsolatra, viszont a Nyilas oldalad nem igazán tudja elképzelni, hogy egy életre feladja a kalandozást.

Erre rátesz egy lapáttal, hogy vonzónak és érdekesnek tartanak mások, akikkel gond nélkül szóba tudsz elegyedni – a kísértés szinte állandó.

 

Nyilas horoszkóp Oroszlán aszcendens

Az Oroszlán önhittségét képes háttérbe szorítani a Nyilas zodiákus, ami még inkább nyitottá, társaságkedvelővé teszi e jegynek a szülötteit.

A külső szemlélők számára szimpatikusabbá, közvetlenebbé válsz, mint egy átlagos Oroszlán aszcendensű ember, és a valóság is azt mutatja, hogy ennek a párosításnak köszönhetően nem helyezed annyira előtérbe magadat.

Némileg hátrány, hogy az átlagosnál egy kicsit nehezebben találod meg a helyedet, ugyanis a Nyilasnak nagyon nagy a szabadság iránti vágya, rendkívül nehezen tűri a kötöttségeket.

Ennek ellenére ezt nem sokszor értékeled hátránynak, hiszen az aszcendensednek megfelelően te is kedveled a pörgést és a jövés-menést.

 

Nyilas horoszkóp Szűz aszcendens

Az önbizalmad kiemelésre méltó, és általában van is alapja annak, hogy hiszel a teljesítményedben – bár ezt ellensúlyozza az, hogy saját magaddal szemben is jelentős kritikákkal tudsz élni.

A szellemi dolgok különösen foglalkoztatnak, de mindezek mellé még az emberekkel való pozitív bánásmódod is csatlakozik, így aztán tényleg nem esik nehezedre, hogy nagy dolgokat tegyél le az asztalra.

Zsigereidtől kezdve a tökéletességre törekszel, minden téren a teljességet keresed.

A párkapcsolataidat illetően ugyanakkor nem feltétlenül vagy sikeres, mert a Nyilas zodiákus kellően szabadságorientált, hosszútávon szinte megfoghatatlan jegy, miközben a Szűz aszcendens távolságtartó és szőrszálhasogató tud lenni.

 

Nyilas horoszkóp Mérleg aszcendens

Csodálatos kombinációt rejt a személyiséged, ugyanis nagyon jól összepasszol a Nyilas zodiákus és a Mérleg aszcendens: olyan ember vagy, akinek éppúgy nem esik nehezére a munkájából kihoznia a maximumot, minthogy boldog párkapcsolatot alakítson ki.

Játszi könnyedséggel értesz szót másokkal, szinte sugalmazod nekik a helyes utat, azokat a lehetőségeket, amik aztán a te hétköznapjaid gördülékenységét is elősegítik majd.

Nagylelkűségednek és harmónia iránti vágyadnak köszönhetően mágnesként vonzod az embereket, és nem csak az ellenkező nemmel érted meg jól magadat, eredeti személyiségednek senki sem tud ellenállni.

 

Nyilas horoszkóp Skorpió aszcendens

Nagy szerencséd lehet a szerelemben, legalábbis a dolgok szinte mindig úgy alakulnak, ahogyan azokat tervezted.

Ezt egyszerre köszönheted a Nyilas zodiákusod vonzerejének, könnyedségének, valamint a Skorpió aszcendensed ellenállhatatlan szenvedélyességének.

Impulzív alkat vagy, aki ugyanakkor nehezen cövekel le bárki, vagy bármi mellett: a szabadság iránti vágyadat nem igazán engeded korlátozni – ez még egy lapáttal rátesz a vonzerődre.

Szeretsz utazni, jönni-menni, nagyon nehezedre esik a tétlenség, mindig úgy kell érezned, hogy aktív életet élsz.

 

Nyilas horoszkóp Nyilas aszcendens

Dupla Nyilasként igazi felfedező vagy, nyughatatlan, fáradhatatlan természettel áldott meg a sors.

Egy igazi, nagybetűs kalandként éled meg az életet és minden vonz, ami kapcsolódik az utazáshoz.

Nem tudsz és nem is akarsz otthon ülni, állandóan elvágyódsz, szeretnéd saját magadat, a nézőpontjaidat fejleszteni, ismereteidet szélesíteni.

Humánus az alaptermészeted, szeretsz segíteni, emberekkel körülvenni magadat, és arra vágysz, hogy valami komolyat letegyél az asztalra. Magabiztos, kommunikatív személyiség vagy és arra törekszel, hogy mindenkivel megtaláld a közös nevezőt.

 

Nyilas horoszkóp Bak aszcendens

Nem mondhatjuk, hogy túlságosan egyszerű lenne a személyiséged, vagy éppen az életed, amit annak köszönhetsz, hogy két végpont között próbálsz egyensúlyozni.

A Nyilas horoszkópodnak hatalmas a szabadságvágya, állandóan úton lenne, ismerkedne, míg a Bak aszcendensed inkább otthon ülésre és nyugalomra, visszafogottságra vágyik.

Nehezen tudod kitalálni, mit is akarsz igazán, mert bármelyik énednek is engedsz, mindig azt érzed, hogy valami hibádzik. Hajlamos vagy rá, hogy összeesküvés elméleteket gyárts, és könnyen megbántódsz.

 

Nyilas horoszkóp Vízöntő aszcendens

Erős az érvényesülés iránti vágyad, ezt a zodiákusodnak köszönheted, ám a céljaidat sokkal becsületesebben tudod elérni, hála a Vízöntő aszcendensednek.

Ugyanakkor nem mondhatjuk, hogy mindig célirányosan tudsz haladni, hiszen mindkét jegy kellően szertelen és túlságosan vágyik a szabadságra ahhoz, hogy határozottan és kitartóan egy irányba haladjon.

Ennek ellenére, valahogy mindig úgy alakul az életed, hogy eléred, amit szeretnél, legyen szó munkáról, vagy éppen párkapcsolatról.

Az érzelmek az életedben jelentősek, de sokszor háttérbe szorulnak, gyakran inkább a szellemi teljesítmény az, ami számodra kiemelkedő.

 

Nyilas horoszkóp Halak aszcendens

Egyszerre vagy nagyon érzelmes, törődő személyiség és olyasvalaki, aki ugyan remek társasági ember, mégsem képes hosszútávon lecövekelni.

Nehéz támaszkodni rád, mert meglehetősen ábrándos a természeted, és hajlamos vagy rá, hogy magadat egy kicsit piedesztálra emeld.

Nagy dolgokra vágysz, hatalmas tettekről ábrándozol, de egyszerűen nincs erőd ahhoz, hogy ezeket valóra váltsd. Bár az elhatározás adott, nagyon könnyen visszakozol, és jellemző módon meghátrálsz – sokszor már az első, tényleges nehézségek előtt.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást