Mi vagy a muzulmán horoszkópban? Fegyverként ír az egyéniségedről

Mi vagy a muzulmán horoszkópban? Fegyverként ír az egyéniségedről

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mi vagy a muzulmán horoszkópban? Fegyverként ír az egyéniségedről

Az arab horoszkóp még mindig ismeretlen területe az asztrológiának. Meglehetősen hasonlít a keleti horoszkóphoz, mivel tizenkét jelre oszlik, azonban itt középkori fegyverek képviselik a személyiséget. Ezek azt jellemzik, hogy a hozzájuk tartozók milyen módon tudnak megbirkózni az élet nehézségeivel, hogyan kezelik a problémákat, illetve tükrözik a jegyben született emberek jellemét és viselkedési attitűdjét.

Lándzsa (december 22. – január 20. Bak)

Ez az a fegyver, amely bezárja és megnyitja az évet. A jegy szülötteit tiszteletben tartják komolyságuk, szakmai kompetenciájuk és sikereik miatt. Az ide tartozó karakterek óvatosak, ésszerűek, türelmesek és mértéktartóak, akik eredményeiket kemény munkával érték el. A lándzsa jelű embereknek méltóságteljes a megjelenésűek.

Hajlamosak a meditatív introvertáltságra, hűek az értékrendjükhöz. Minden téren – magánéletben és karrierben is – elkötelezettek és perfekcionisták.

Botparittya (január 21. – február 18. Vízöntő)

A jelhez tartozók a szabadság gyermekei. Nem félnek attól, hogy végigmenjenek a saját maguk által kijelölt úton, és a kritika sem rettenti el őket, mivel a mottójuk: A cél szentesíti az eszközt.

Spontán a viselkedésük, a trendeket nem követik, nem állnak be a sorba. Nagy igényük van a követhető eszmék iránt és kiállnak a közösségért. Olyan kreatív intelligenciájú humanisták, akiket nem tart vissza önzés vagy rosszindulat.

Szellemesek és individualisták, mindig próbálják a látókörüket szélesíteni.

Fejsze (február 19. – március 20. Halak)

A fejsze jelűeket érzékeny, nyugodt és igazságos embernek ismeri a környezetük. Próbálnak mindenkivel békében élni, kerülik a konfliktusokat.

A fejsze sokoldalú fegyver, és az ide tartozó emberek is rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal. Nagy bennük az univerzális szeretet és kedvelik az esztétikus dolgokat.

Kiemelkedő intelligenciájuk és empátiájuk van, fontosak számukra a családi kötelékek. Minden embert motiválnak maguk körül, toleránsan állnak hozzá mindenkihez.

Tőr (március 21 – április 19. Kos)

A hosszú, görbe keleti tőr aszcendense azokhoz tartozik, akik szenvedélyesek és energikusak. Mindig ösztönösen cselekszenek, a jelenben élnek és általában nagyon impulzívan működnek a hétköznapokon is.

A karrierjükben úttörők, a szerelmi életükben kalandorok és hódítók. Az élet minden területén kezdeményezőek, képesek villámgyors döntésekre, így nem is befolyásolja őket kétség vagy félelem. Általában kockáztatnak és nyernek.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»