6 nyitott hátú elegáns ruha, amelyben káprázatos leszel – Lelőhelyekkel

6 nyitott hátú elegáns ruha, amelyben káprázatos leszel – Lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / 6 nyitott hátú elegáns ruha, amelyben káprázatos leszel – Lelőhelyekkel

A hát nélküli ruhák sokakban elsőre félelmet keltenek, hiszen aki nem szeret melltartó nélkül ruhát felvenni, akár kellemetlenül is érezheti magát bennük. Nekik van egy jó hírünk! Nem kell félni ezektől a szuperstílusos daraboktól, ugyanis több megoldás is létezik már erre a problémára.

A melltartókra specializálódó ruhaüzletekben – de még a nagyobb márkáknál is- gumicsíkkal ellátott, a mellekre tapadó, hátsó pánt nélküli melltartókat is beszerezhetünk.

Ha pedig azért aggódnánk, hogy nagyobb kosármérettel rendelkezünk, egy-két fazon a csipkemelltartót is abszolút elbírja, így már át is hidaltuk ezt a problémát. Egyébként a feszülősebb anyagból készült, hát nélküli ruhák is egészen jó tartást biztosítanak, így bátran merjük kísérletezgetni.

Az a bizonyos kicsi fekete

Nem kérdés, hogy mindenkinek szüksége van az alapruhatárában egy fekete mini ruhára, amit csak előhúz a szekrényből, ha épp nincs mit felvenni. A nyár Jolly-Jokerének megszavaztuk ezt az aprócska darabot, amely anyagának köszönhetően ráadásul kellő tartást is biztosít, így ha nem rendelkezünk olyan nagy kosármérettel, akár még melltartó nélkül is bátran viselhetjük. Egy fehér sneakerrel, de egy nyitott magassarkúval is tökéletesen párosítható.

Bershka

Színkavalkád

Az idei nyár slágere abszolút a sárga, így természetesen nem érdemes ezt a vibráló, élettel teli, izgalmas színt kihagyni nekünk sem a repertoárból. Az aszimmetrikus ruhák minden alakon jól mutatnak, így akkor sem kell aggódni, ha felszaladt ránk pár plusz kiló a nyáron. Egy fontos részletre viszont figyelj, ez a szín igazán a lebarnult bőrön mutat a legjobban. 

Az elegancia nagymestere

Egy enyhén konszolidáltabb, visszafogottabb verzióban képviseli azt a fazont a H&M dzsörzéruhája is. Ez pont az a típus, amelyhez akár még egy csipkés melltartót vagy egy topot is felvehetünk, hiszen hátul éppen leheletnyit látszódik a hátunk. Ráadásul nagyon szépen kihangsúlyozza a kerekebb idomainkat is, mégsem tűnik egyáltalán kihívónak.

Eco viselet

Ennek a szaténruhának nem csak a fazonja, az anyaga is különleges, ugyanis fenntartható, környezetbarát és még finom, könnyed légáteresztő is – a nyári melegekben tényleg mindennapi társunk lehet. Magas és lapos talpú szandállal is remekül mutat.

Reserved

Bridesmaid

A maxi ruhák sztárja ez a hátul megkötős, variálható pántú nyitott hátú fazon, amelyet többféle színben is beszerezhetünk. Ehhez a ruhához nem ajánlunk melltartót, hiszen pántból, már van elég hátul, azért egy elől rögzített, öntapadós verzióval próbálkozhatunk itt is. 

NANA’S

Éjjel-nappal

Végül, de nem utolsó sorban egy nőies, nyakpántos ruhát is választottunk a felsorolásba. Amit mi imádunk ebben a darabban, hogy napközben egy egyszerűbb gladiátorszandállal kényelmes viselet, míg estére egy magassarkúval két perc alatt dívává változtathatjuk a megjelenésünket. Egy egyszerűbb, bézs cipőt és táskát keressünk hozzá, a minták ugyanis eléggé meghatározzák a szettet.

VIDEO Így tedd fel helyesen a kontúrt, bronzosítót és pirosítót

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!