5 meghökkentő ruhadarab, amit korábban senki nem mert az utcán viselni – most mégis megtesszük

5 meghökkentő ruhadarab, amit korábban senki nem mert az utcán viselni – most mégis megtesszük

Címlap / Stílus / Divat / 5 meghökkentő ruhadarab, amit korábban senki nem mert az utcán viselni – most mégis megtesszük

A gardróbunk legtöbbször a „biztonságos szettekkel” van tele. Mire is gondolok itt? Az öltözködésünkben pont ugyanolyan komfortzónában járunk, mint az életünk más terültén. Biztosan neked is megvannak azok a színek, fazonok, amelyek tuti jól állnak és a legtöbbször vásárlásnál is ezek mellett az alapdarabok mellett kötünk ki. Nehezen vesszük rá magunkat, hogy valami új színt, különleges kiegészítőt próbáljunk ki. 

De aztán vannak olyan pillanatok, amikor ihletet kapunk és megjön a kedvünk egy-egy bevállalós darab kapcsán, hát ezeket a helyzeteket ki is kell használni. Ne féljünk attól, hogy mások majd mit gondolnak rólunk, bátran dobjuk fel a ruhatárunkat egy-egy extravagáns kiegészítővel. És most nézzük meg, milyenek trendek közül válogathatunk.

Zokni és szandál

Na persze nem a túraszandálra és a sportzoknira gondolunk térdig felhúzva, de ezek a könnyű anyagból készült színes, fényes, mintás tüll és nylon zoknik hihetetlen jól tudnak mutatni kedvenc magassarkú szandálunkkal is.  

 

A zebra az új leopárd 

Az állatminták visszatérése már tavaly óta terítéken van, az idei nyáron azonban egy kis izgalommal fűszerezhetjük a már megszokott szetteket. Ugyanis a leopárd mintán túl is van ám élet, ha tényleg valami különlegesre vágyunk, dobjuk be a zebrákat is. Gondoltad volna, hogy ezt ilyen stílusosan is lehet viselni? 

 

Átlátszó esőkabát őszre

Bizony egy ilyen darabbal valószínűleg mindenki megnéz majd az utcán, hiszen Te leszel a legcsinosabb a sok bő, szürke és fekete esőkabátot viselő ember között. Extrán jó energiákat vihetsz a tömegbe, ha alatta valami színes, csinos szettel dobod fel a hangulatot. Kötelező eleme az ősznek. 

 

Nadrágtartó

Bizony, bizony nem csak a vidéki férfi rokonok hordanak ma még nadrágtartót, sőt, egy ilyen kiegészítővel akár nekünk nőknek is nagyon vagány szetteket lehet összeállítani. Vegyünk példát a világhírű Emma Stone-ról, akinek LV öve sem piskóta. Letisztult elegancia egy kis nőies bájjal fűszerezve. 

 

Tréning? Tényleg? 

Nagyanyáink, de még édesanyánk se biztos, hogy jól érezte volna magát egy melegítőben az utcán – hacsak nem a boltba szaladt le- most pedig akár még egy menőbb bulin is megjelenhetünk benne. Mi a titok? Hogy a laza ruhadarabokat egy-két finom kiegészítővel fűszerezzük, ettől lesz az összhatás a slampos helyett sportos, csinos, nőies és egyedi.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást