30 napos szerelmes kihívás: íme az ötödik hét feladatai!

30 napos szerelmes kihívás: íme az ötödik hét feladatai!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 30 napos szerelmes kihívás: íme az ötödik hét feladatai!

A feladatok lassan a végéhez közelednek, de még mindig akad pár romatikus dolog, amit muszáj kipróbálnotok a szerelmeddel. Nézzük hát, mik az ötödik hét kihívásai!

21. nap – Tanuljatok valami újat

Ez lehet bármi, ami mindkettőtöket érdekel. Például nézhettek olyan oktató videókat a neten, amikhez gyakorlatok is társulnak és meg tudjátok őket együtt csinálni.

A témát határozzátok meg közösen: lehet ez sport, zene, vagy akár főzés is. Ez a gyakorlat fejleszti a kommunikációtokat és megerősíti a kapcsolatotokat is.

22. nap – Csók, csók, csók

Ne feledkezzetek meg az egyik legjobb dologról sem! A kezdeti randizgatós időszak után szinte minden párnál leredukálódik a csókolózással eltöltött idő, ami nagy kár. Hiszen nem csak szuper érzés mindkettőtöknek, hanem erősíti is a kötődést a párok között.

Persze nem azt várjuk el, hogy olyan csókcsatákat vívjatok, mint gimis korotokban a moziban, de például lefekvéskor és ébredéskor kicsit bújjatok össze, mert ez biztos sokszor kimarad a napi rutinból. Egyébként pedig az egészségre is jó hatással van!

23. nap – Fedezzetek fel egy új helyet

Egyik délután üljetek be a kocsiba és munka után menjetek el egy helyre, ami maximum 30 percnyire van a várostól. Mivel most már korán sötétedik ezért nézzetek ki olyan helyet, ahol van kivilágítás, például már sok helyen elkezdődtek a karácsonyi vásárok!

Kutatások szerint ugyanis azok a párok sokkal jobban boldogulnak együtt, akik rendszeresen randiznak – nem hétköznapi módon.

24. nap – Írjatok listát

De most ne arról, hogy mit szerettek a másikban a legjobban, hiszen ezen már túl vagyunk. Erre a listára szedjétek össze a másik legjobb tulajdonságait és olvassátok fel egymásnak.

Azok a párok, akik sokat bókolnak egymásnak, vagy sokszor idealizálják a másikat, sokkal nagyobb valószínűséggel maradnak együtt hosszú távon.

25. nap – Önkénteskedjetek

Válasszatok ki olyan önkéntes programokat, amit a másik szívesen csinálna és kísérjétek el egymást ezekre. Rengeteg állatmenhely, vagy épp beteg gyermekekkel foglalkozó alapítvány várja az ilyen motivált önkénteseket, de kereshettek valami mást is, ha az jobban tetszik.

Sokkal jobban fogjátok magatokat utána érezni és ezek a pozitív energiák a kapcsolatotokat is feltöltik majd még több szeretettel.

A 30 napos szerelmes kihívás többi hete:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást