3 ok, amiért az orális szex jót tesz a kapcsolatotoknak

3 ok, amiért az orális szex jót tesz a kapcsolatotoknak

Címlap / Szerelem / Szex / 3 ok, amiért az orális szex jót tesz a kapcsolatotoknak

A szexualitás az egészséges, kiegyensúlyozott párkapcsolatok szerves részét képezi, hiszen az együttlétek olyan módon képesek közelebb hozni titeket egymáshoz, ahogy arra csak a romantikus viszonyok képesek.

Azonban a szex fontossága minden esetben egyénre, és párkapcsolatra szabott – értelemszerűen akkor működik jól, ha az igények legalább nagyjából megegyeznek. Hogy hol, hogyan és milyen gyakran szeretkeztek, az csupán rajtatok múlik, csupán egy szabály van: mindent lehet, ami mindkettőtöknek egyformán örömet okoz.

Az orális szex manapság már egyáltalán nem számít tabunak, azonban sokan ódzkodnak tőle – természetesen ez sem elítélendő, de valaki minél nyitottabb a szexuális érintkezésekre, annál több fajtáját, örömét tudja megtapasztalni a szexuális életnek. A szexualitás távolról sem csak a behatolásra korlátozódik, a szex minden formája releváns lehet, beleértve az orális örömszerzést is.

Ahogy sokan mások, úgy ti is beleshettek a rutin, a megszokás csapdájába, és az orális szexről is „elfeledkezhettek”. Sokak számára az orális szex nem más, mint előjáték, rövid, célzott része a tényleges együttlét felvezetésének, vagy esetleg még annyi sem. Ha ehhez csatlakozik az, hogy egy pár a szeretkezéseket is szinte lépésről lépésre ugyanúgy vezénylik le, és még az időpontok is minden héten, hónapban ugyanazok, akkor az könnyen véget vethet a harmonikus szexuális életnek. 

LightFieldStudios/istockphoto.com

A szórakozás és a meghittség megőrzése rendkívül fontos ahhoz, hogy erős kötelék jöjjön létre közted és partnered között. Erre a célra nagyon jó módszer az orális szex, ami:

… által könnyebben eljuthatsz a csúcsra

Ugyan a férfiak számára is okozhat gondot a csúcs elérése, jellemző módon inkább a nők azok, akiknek nehézséget jelent az orgazmus átélése. Vagy, ha össze is jön, jó ideig „csupán” csikló által, nem pedig a hüvelyen keresztül. Természetesen egyik sem probléma sőt, a jó hír az, hogy a csikló megfelelő izgatásával minden nőnek sikerülhet eljutni a csúcsra, ha kellően megismeri a saját testét.

Erre azonban nem annyira alkalmasak az együttlétek. Nem azért, mert lehetetlen lenne a behatolás mellett a klitoriszt is izgatni, hanem mert jóval kézenfekvőbb erre orális szex alatt sor keríteni. Az orális szex lehetőséget biztosít a célzott ingerlésre, a másik testének közvetlen megismerésére, ami bizony garantálhatja a női csúcspontot – mindkét fél örömére. 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»