5 dolog, amiért feleslegesen aggódsz orális kényeztetés közben

5 dolog, amiért feleslegesen aggódsz orális kényeztetés közben

Címlap / Szerelem / Szex / 5 dolog, amiért feleslegesen aggódsz orális kényeztetés közben

Esélytelen, hogy kellemetlen szagod legyen

Amennyiben az elmúlt 24 órában sikerült zuhanyoznod, partnered valószínűleg úgy fogja vélni, hogy fantasztikus az illatod. Mégis mire vágysz, hogy rózsacsokorra vagy vaníliafagyira hajazzon az aromád?

Ne feledd, hogy a szex ilyen szempontból „mocskos” dolog, hiszen a testi folyamatok óhatatlanul érintettek benne. Szerencsére ezt úgy alkotta meg a természet, hogy a másik felet kifejezetten beindítja az, amit legszívesebben elrejtenél előle.

Ha pedig valóban szokatlanul kellemetlen szagot észlelsz magadon, ne a párod által felállított diagnózisra várj – irány a doktor!

Bátran mozoghatsz közben

Még a felnőtt filmekben sem ritka, hogy a nők fadarab módjára, mozdulatlanul fekszenek, amíg a lábuk között szorgoskodik a partnerük nyelve. A valóságban viszont egyáltalán nincs ilyen szabály, miszerint olyan rezzenéstelenül kell tűrnöd az édes kínzást, mintha éppen műtétnek vetnének alá.

Egyszerűen nincs olyan ösztönös mozdulat, amivel elronthatod a dolgot! A nem ösztönösekkel már akadhat némi probléma, ha például eszedbe jut egy vad pozíció, amihez lendítesz egyet a lábadon, és azzal a svunggal iszonyatosan fejbe kólintod

Szóval csináld, ami jólesik, ne morfondírozz!

Orális szex
istockphoto

Jól nézel ki!

Igazából azt kellett volna írnunk alcímnek, hogy jól néz ki a vaginád, a muffod, a nemi szerved, a „p” betűsöd, vagy akárminek is szoktad nevezni. Nem furcsa, nem ronda – az égvilágon semmi probléma nincs vele, hiszen pont úgy néz ki, mint ahogy az a nagykönyvben rögzített végtelen féle típus alapján meg van írva.

Ha nem hiszed, mert meg vagy győződve róla, hogy a sajátod „nyomi”, kérdezd csak meg bátran a párodat! Ő legszívesebben még rajongói klubot is alapítana, hogy minél gyakrabban csodálhassa…

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást