A 2018-as legnagyobb hajszín trendek – neked melyik a kedvenced?

A 2018-as legnagyobb hajszín trendek – neked melyik a kedvenced?

Címlap / Stílus / Haj / A 2018-as legnagyobb hajszín trendek – neked melyik a kedvenced?

Ha új frizurát tervezel, de még bizonytalan vagy, melyek a legnépszerűbb trendek idén, és mi állna igazán jól neked, kattints! Cikkünkben remek inspirációkat találsz, melyeket akár fodrászodnak is megmutathatsz.

A természetes a sláger

Továbbra is hódítanak a melírokkal játszó festési technikák, ám egyre inkább az a trend, hogy a frizura minél természetesebb hatást keltsen, így az elmúlt évek slágere, az ombre helyett már a balayage a legnépszerűbb festési technika.

Utóbbi esetében nincs akkor kontraszt a különböző árnyalatok között, ha ilyen frizurát kérsz, a fodrász szabad kézzel keni fel a festéket, nem fóliacsíkokat használva.

 

Szőke-bézs bubi

A világostól egészen sötétszőkébe menő árnyalatok szuperül mutatnak némi bézzsel bolondítva, pláne egy ilyen extrém, hullámos bubi frizurával.

Ha egyébként is szőke vagy, és szeretnéd kicsit feldobni a hajad, bátran bevállalhatsz egy hasonló frizurát, de sötétebb tónusú nők körében is egyre népszerűbbek a világos hajszínek.

 

Sötét hajtőből extrém világos

A korábban mindig barna hajzuhataggal hódító Selena Gomeztől merész húzás volt bevállalni ezt a szőke frizurát sötétbarna szeméhez és szemöldökéhez, az átváltozás a rajongókat is alaposan meglepte.

Ugyanakkor biztos, hogy sokakat inspirál arra, hogy a saját színeikhez képest extrém színt is kipróbáljanak a hajukon, hiszen a színész-énekesnő esetében is láthatod: az összhatás tökéletes.

A töveknél megmaradt az eredeti szín, a babahajak is maradtak barnák, ennél a frizuránál az sem gond, ha a tervezettnél pár nappal vagy héttel kapsz csak időpontot a fodrásznál – Selenának valószínűleg nincsenek ilyen problémái.

 

Sombre

A sombre tulajdonképp egy természetes hatású ombre, ebben az esetben ugyanis nem olyan éles a kontraszt a két árnyalat között, sokkal összemosódottabb, mintha csak a nap szívta volna ki az eredeti színét.

Remekül mutat az aranybarna és szőkés tincsek váltakozása, de természetesen sötétebb színek esetében is remekül alkalmazható.

Előnye, hogy kevesebbet kell vele foglalkozni, mint az ombréval.

 

Hamvas szőke

A hamvasról neked is elsősorban az idősebb nők körében elterjedt, őszre hajazó, lilás frizura ugrik be?

Felejtsd el!

2017 után idén is hódítanak a szürkés árnyalatok, nézd csak, milyen szuperül áll Evan Rachel Woodnak is ez a vagány felnyírt frizura, mely a töveknél egészen sötét, tincsein pedig a szőke és szürke váltakozik.

 

Bronzos barna

2018-ban a barna az új szőke, de legalábbis az biztos, hogy a sötétebb árnyalatok is hódítanak, persze megfűszerezve némi arannyal-bronzzal.

Ez a tipikus balayage frizura remek példa rá, hogy egyszerű barna alaphajszínt mennyire szépen fel lehet dobni a szabálytalan, egymásba mosódó melírral – amellett, hogy gyönyörű, igazán természetes.

 

Extrém mélylila

Bár hódítanak a naturál árnyalatok, a megszokottól eltérő meghökkentő színek sem mennek ki idén a divatból.

Gondolnád, hogy a mély lila bárkinek is igazán jól állhat?

Nos, ez a fotó rá a bizonyíték.

Akkor érdemes elsősorban bevállalni, ha egyébként is sötét a hajad és szereted az extrém megjelenést – és ha nem zavar, ha emiatt jobban megnéznek az utcán.

 

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!