10 motivációs idézet az íróasztalod fölé, amitől új lendületre kapsz

10 motivációs idézet az íróasztalod fölé, amitől új lendületre kapsz

Címlap / Otthon / Dekor / 10 motivációs idézet az íróasztalod fölé, amitől új lendületre kapsz

Az emberek nagy része ma már home office-ban dolgozik. Manapság még azok is kialakítanak a lakásukban egy kisebb munka-sarkot, akik eddig nem tették.

Egy ilyen „mini irodában” jobban a munkára tudsz koncentrálni és kényelmesebben tudsz dolgozni. A munkaállomás személyesebbé tételével pedig szintén nagy lökést adhatsz a produktivitásodnak, hiszen jó, ha a monitorról átemeled a szemedet egy pihentetőbb, motiválóbb látványra.

A különböző családi fotók közé érdemes beszúrnod néhány idézetet is, amik olyan hatással lesznek rád, mint egy jó kávé: erőt adnak a folytatáshoz és a munkakedved is kap egy jó nagy lökést.

Egy másik pozitívum, hogy megerősítenek, vagy éppen emlékeztetnek arra, amit talán te is tudsz, csak éppen megfeledkeztél róla – ami a mostani helyzetben egyáltalán nem elképzelhetetlen. A folyamatos idegeskedés, a bizonytalantól való félelem és a családdal való, 0-24-ig tartó összezártság meg tudja nehezíteni a mindennapokat, de egy-egy motiváló sor segíthet abban, hogy megváltoztasd a szemléletmódodat és új erőre kapj.

Ezen kívül a hangulatodra is pozitívan hatnak az inspiráló mondatok, melyek segítségével kiszélesítheted a látókörödet, más szemszögből láthatod a nehezebb helyzeteket is. 

Ezért is gondoltunk arra, hogy segítünk neked, és készítettünk néhány inspiráló szöveggel ellátott képet, amit könnyedén letölthetsz és ki is nyomtathatsz. 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!