Kikapcsolódás / Szórakozás

10 interjú, amikor egy sztár olyasmit vallott be, amitől mindenkinek tátva maradt a szája

10 interjú, amikor egy sztár olyasmit vallott be, amitől mindenkinek tátva maradt a szája

Arnold Schwarzenegger

Arnie még 1988-ban nyilatkozta azt a Playboynak, hogy nem engedi, hogy felesége nadrágot viseljen. Állítása szerint még apjától vette át ezt a „hagyományt”, aki nem engedte anyjának, hogy nadrág legyen rajta, mikor együtt mennek valahova.

Apám persze még más időben nőtt fel, de a mai napig tartjuk ezt a szokást. Sem az anyám, sem a feleségem nem vehet fel nadrágot, ha velem van.”

Felesége, Maria pár éve elvált tőle.

 

Nicki Minaj

Nicki egy dalszövegében rappelt arról, hogy egyszer terhes volt: „Caiah, ma 16 éves lenne és szerettem volna, ha egyetemre megy.” Mikor erről kérdezték, bevallotta, hogy 16 évesen teherbe esett, de elvetette a babát, mert „nem volt semmije, amit egy gyermeknek adhatott volna.”

 

Keith Richards

A legendás gitárostól egyszer megkérdezték, mi a legőrültebb dolog, amit életében tett és csend lett a stúdióban, mikor Keith azt mondta: „Felszívtam apámat.” A műsorvezető hitetlenkedve kérdezte, ezt mégis, hogy érti. A rocker készségesen elmagyarázta. „Mikor meghalt, elhamvasztottuk, én pedig nem bírtam megállni, hogy egy kis kokainnal keverve ne szippantsak belőle.”

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást