A Vízöntő jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

A Vízöntő jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Vízöntő jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó.

Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Vízöntő jegyében születtél!

Vízöntő horoszkóp Kos aszcendens

Mind a Kos, mind a Vízöntő úttörőnek számít, ám mindkét jegy más és más utat szokott választani ahhoz, hogy elérje a céljait.

A Vízöntő zodiákusodtól ember központibb szemléletmódot és a becsületesség iránti fogékonyságodat kaptad, míg a Kos aszcendensed azért felel, hogy kitarts a céljaid mellett.

Rendszerint sikerre viszed a merész, sokszor lehetetlennek tűnő terveidet is, nem félsz újítani, nagyot álmodni, miközben korántsem vagy annyira anyagias, vagy éppen földhözragadt, mint egy klasszikus Kos jegyű ember.

A szerelem terén őrzöd a szenvedélyt, és minden gond nélkül esel szerelembe, vagy éppen hódítasz.

Nagyon intenzív az érzelmi életed, de alighanem kellően változatos is.

 

Vízöntő horoszkóp Bika aszcendens

Benned két, egymással alapvetően ellentétes személyiség lakozik, ami elsülhet jól és rosszul is – ezt általában úgy veszed észre, hogy meglehetősen hullámzó az életed.

A Bika aszcendensed stabilitásra és nyugalomra vágyik, hajlamos a féltékenységre és a birtoklásra, miközben a Vízöntő zodiákusod mindennek a tökéletes ellentettje.

Érdemes sok időt és energiát fektetned abba, hogy megismerd és kibontakoztasd az egyéniségedet, mert végtelenül érdekes ember vagy.

Ha sikerül összhangba hozni a benned rejlő két végletet, akkor minden adott ahhoz, hogy harmonikus, boldog, már-már álomszerű életed legyen.

 

Vízöntő horoszkóp Ikrek aszcendens

A függetlenségi vágyad ebben a kombinációban erőteljesen megnő, ugyanis mind a Vízöntő, mind az Ikrek imádja az önállóságot és a szabad akarat érvényesítését, gyakorlását.

Ennek megfelelően nagyon nehéz téged lekötni, sem párkapcsolatban, sem munkában nem tűröd, ha korlátozni próbálnak.

Annak ellenére, hogy mindkét jegy légiesen könnyed, a Vízöntő horoszkópod jó hatást gyakorol az Ikrek aszcendensedre.

Általa becsületesebbé, megértőbbé és elfogadóbbá válsz, valamint még tovább fokozódik a művészi hajlamod.

Az alaptermészeted kiegyensúlyozott és leszámítva azt, hogy egy örök gyerek él benned, nem kell komolyabb nehézségekkel számolnod.

 

Vízöntő horoszkóp Rák aszcendens

Két véglet harcol benned, és ezt bizonyára nagyon jól érzed.

A Rák aszcendensed hagyománytisztelő, családbarát életre vágyik, míg a Vízöntő sokkal szertelenebb és szabadabb felfogású.

Teljesen egyén- és helyzetfüggő, éppen melyik éned kerekedik felül rajtad, de sokkal jellemzőbbek rád a végletek, mint az összhang megtalálása.

Gyakran megesik, hogy kételkedsz, nem tudod magad sem, mire vágysz igazán, mert mire eldöntöd, addigra vagy elszalasztod a lehetőséget, vagy úgy véled, jobb, ha kivársz, és a sorsra bízod az egészet.

Mindezek mellett nagyon figyelmes, kedves és törődő ember vagy, olyan, aki sosem tudna ártani másoknak.

 

Vízöntő horoszkóp Oroszlán aszcendens

Biztos sokszor érezted már, hogy rád nem annyira illik az Oroszlán aszcendens általános jellemzése, legalábbis nem vagy felhőtlenül optimista – nos, ez nagyban köszönhető a Vízöntő oldaladnak.

Nem mintha utóbbi annyira pesszimista lenne, de ez az éned rendkívül sokat elmélkedik, agyal az élet nagy dolgain, és ez máris hatást gyakorol az Oroszlánok felhőtlen jókedvére és önhittségére.

Ez ugyanakkor nem negatívum, hanem sokszor inkább pozitívum, és egyfajta higgadt érettséget kölcsönöz számodra.

Érdeklődsz a művészetek iránt, sokszor abban tudod igazán jól kifejezni azt, ami a szívedet nyomja.

 

Vízöntő horoszkóp Szűz aszcendens

Amikor a Szűz és a Vízöntő találkozik, abból egy nagyon jó kombináció születik: egyszerre van meg benned a művészi hajlam, a felfedezési vágy, az emberszeretet, a tenni akarás és a becsületesség.

Nagyon fontos számodra a szellemi fejlődés, a felemelkedés, és sokkal kevésbé vagy a pénz rabja, mint egy átlagos Szűz jegyű ember.

A precízséged, kritikai érzéked sem annyira durva, nem vagy vérbeli szőrszálhasogató, és az érzelmek irányába is sokkal inkább nyitottá válsz.

Lényeges marad az életedben a testiség, ahogy az a Vízöntők számára nagyon is fontos, de a szerelem, a párkapcsolat realitása is előtérbe kerül, köszönhetően elsősorban a Szűz aszcendensnek.

 

Vízöntő horoszkóp Mérleg aszcendens

Gond nélkül felülemelkedsz az evilági dolgokon, te jóval túllátsz az anyagi értékeken.

Telítve vagy szeretettel, emberséggel, tenni akarással, törődéssel: alig várod, hogy mindezeket másokkal is megoszthasd.

Spontán vagy és vagy ellenállhatatlanul vonz a szociális élet, vagy már meg is találtad a saját utadat ezen a területen.

Ugyan határozott elképzeléseid vannak mindenről, a saját életedben mégsem mindig vagy annyira céltudatos, sokszor könnyen elbizonytalanodsz, hiszen állandóan kérdésekkel bombázod saját magadat.

Az életedet és az ízlésedet is nagyban meghatározza az elegancia, a szépség, a béke, az idill iránti igény.

 

Vízöntő horoszkóp Skorpió aszcendens

Egy valódi forradalmár lakik benned, hiszen nem ismersz félelmet, az ellentmondásokról pedig tudomást sem veszel.

Gond nélkül szembemész a határokkal és a szabályokkal, már-már gyermeki vidámsággal léped át őket.

Szabad akaratodat elsősorban a Vízöntő oldaladnak köszönheted, de az igazi bátorságot a Skorpió aszcendensed adja neked.

Az érzelmi életed nagyon gazdag, ellenállhatatlan vagy és problémamentesen tudsz meghódítani bárkit.

Ugyanakkor nagyon távol áll tőled minden, ami megszokott, vagy hétköznapi, te nem csak a párkapcsolataidat, hanem úgy általában az életedet is saját szabályaid szerint éled.

 

Vízöntő horoszkóp Nyilas aszcendens

Erős az érvényesülés iránti vágyad, ezt az aszcendensednek köszönheted, ám a céljaidat sokkal becsületesebben tudod elérni, hála a Vízöntő horoszkópodnak.

Ugyanakkor nem mondhatjuk, hogy túlságosan is célirányosan tudsz haladni, hiszen mindkét jegy kellően szertelen és vágyik a szabadságra ahhoz, hogy határozottan és kitartóan egy irányba haladjon.

Ennek ellenére, valahogy mindig úgy alakul az életed, hogy eléred, amit szeretnél, legyen szó munkáról, vagy éppen párkapcsolatról.

Az érzelmek az életedben jelentősek, de sokszor háttérbe szorulnak, gyakran inkább a szellemi teljesítmény az, ami számodra kiemelkedő.

 

Vízöntő horoszkóp Bak aszcendens

A Bak kritikus és földhözragadt énje nehezen fér meg a Vízöntő szertelenségével és szabadságvágyával, általános harc dúl a lelkedben minden komolyabb kérdést illetően.

Ami biztos, hogy a kitartással nincs problémád és jó eséllyel érdekelnek a tudományok, a technika, a modern vívmányok gyakran lekötik a figyelmedet.

Akkor érzed jól magadat, ha alkothatsz, valami hasznosat tehetsz le az asztalra.

Az anyagiakat és a párkapcsolatokat tekintve folyton falakba ütközöl: egyszer szórod a pénzt, máskor viszont a fukar éned kerül előtérbe, egyszer úgy érzed, egész életedben kalandozni akarsz, máskor viszont teljesen kikészítenek a felszínes kapcsolatok…

 

Vízöntő horoszkóp Vízöntő aszcendens

Nagyon lényeges kérdés számodra a függetlenséged őrzése és a szabadság iránti vágyakozásod, miközben a humánusság ugyancsak alapvető az életedben.

Jó eséllyel az emberiség szolgálatába állítod valamilyen formában a képességeidet, magától értetődő, hogy segíteni szeretnél másoknak.

A szellemi fejlődés, a műveltség szintén rendkívül fontos az életedben, és ugyanilyen lényeges, hogy mindig megtartsd a szavadat.

Bár nehéz lekötni a figyelmedet és nem kifejezetten neked valóak a hosszú távú kapcsolatok, mégsem vagy az a csapodár típus: amikor valamit kimondasz, azt komolyan is gondolod, és ez a hűségre is áll.

Ugyanakkor sosem ígérgetsz meggondolatlanul, te mindig csak addig maradsz egy helyzetben, párkapcsolatban, amíg az működőképes.

 

Vízöntő horoszkóp Halak aszcendens

Jóval lendületesebb vagy, mint egy átlagos Halak aszcendensű ember, amit a Vízöntő horoszkópodnak köszönhetsz.

Több erő, energia szorul beléd és egy nagyobb adag becsületesség, nyíltság.

Sokkal komolyabb az igényed a megfelelést illetően, és van is rá esélyed, hogy ilyen jelentős horoszkóppal célt is érj.

Ugyanakkor nem mondhatjuk, hogy nem határozza meg alapjaiban a személyiségedet az érzelmi hullámvasút, ami sokszor kiegészül némi önbizalomhiánnyal.

Gyakran ütközöl nehézségekbe, és időnként úgy érzed, a rád háruló feladatok erőn felüli teljesítményt követelnek tőled.

 

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!