Világhírű magyar modellek

Világhírű magyar modellek

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Világhírű magyar modellek

Az elmúlt években felfele ívelt a magyar modellek karrierje, hisz néhányan kijutottak a legnevesebb divatcégek kifutóira és pózolhattak világhírű divatlapoknak.

Ebergényi Réka

Világhírű karrierje 2002-ben indult, amikor felkérték a Victoria’s Secret divatbemutatóra, több neves modell mellett.
2003-ban szerepelt a Sports Illustrated Swimsuit Issue műsorban, majd a Marie Claire-ben is. Több neves divatcégnek dolgozott.

Palvin Barbara

A fiatal modelllány neve már világszerte ismert. Mindössze 17 éves, de a legnagyobb szupermodelleket utasítja maga mögé. Barbara szépségével, Karl Lagerfeld figyelmét is felkeltette. Pózolt a legmenőbb divatmagazinok címlapjain is, de a Chanel is arcként választotta.
A legjobb divatmodellek közt ismerik el, reméljük ívelő karrierje legalább ilyen lendülettel folytatódik!

Mihalik Enikő

2006 óta ér el folyamatos sikereket, a Gucci, vagy a Retro reklámokban tűnt fel először.
2006-ban részt vett a Chanel divatbemutatón, majd a számos divatcég kérte fel modlelként: Giorgio Armani, Byblos, Balmain, Christopher Kane, Derek Lam, Elie Saab, Nicole Miller, Max Azria, Monique Lhuillier, Jill Stuart, Donna Karan, Jason Wu, Kenzo, Givenchy, Emanuel Ungaro.Szerepelt a Szex és New York mozifilmben. Ő volt a második lány, aki a kifutón lépkedett.

Mészáros Diána

17 évesen benevezett egy budapesti modellversenyre, amit érthető okok miatt meg is nyert.
Hamarosan elkezdődtek a külföldi felkérések is – először a Vogue olasz kiadásának címlapján pózolt, majd 2001-ben és 2002-ben ő lett a Versace egyik reklámarca. 2001-ben a Victoria’s Secret Fashion Show-ban léphetett fel.

Strej Zsófi

Az 1992-ben született Strej Zsófi talán a legtöbbet foglalkoztatott magyar modell a divatheteken. Jelentős divatkampányokban vett részt, mint a Max Azria vagy a Marc Jacobs parfümreklámok, amelyek elindították világkarrierjét.
A 2010-es sikersorozata – Max Azria, Marc by Marc Jacobs, Chanel, Alexander McQueen, Christian Dior – reméljük idén is folytatódik.

Fórizs Adina

A fiatal modellány szerepelt már Donna Karan 2010-es kollekciójának népszerűsítő képein, az amerikai Marie Claire-ben, az orosz L’Officel magazin 2010-es májusi számában címlapfotón, de az Indie magazin téli lapszámában is Fórizs Adinát láthattuk.

Axente Vanessa

14 évesen rögtön egy Chanel show-val debütált. A divatház japán bemutatóján lépett fel, amelyben a Chanel 2009-2010-es őszi-téli kollekcióját mutatta be. Fotózásokat vállalt Szingapúrban (a Harper’s Bazaar és a Revolution címlapjain volt) és hazai újságoknak is.
Tervei közt szerepel megcélozni New Yorkot és neves divatcégeknek dolgozni, mint az  Armani, Dior, Dolce & Gabbana vagy Gucci.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást