Közeledik az év leglehangolóbb napja! Így küzdheted le otthonszépítéssel

Közeledik az év leglehangolóbb napja! Így küzdheted le otthonszépítéssel

Címlap / Otthon / Dekor / Közeledik az év leglehangolóbb napja! Így küzdheted le otthonszépítéssel

1/8. Természetes fény

A természetes fény köztudottan hangulatjavító – éppen ezért fontos, hogy minél több jusson belőle a lakásba. Ha nincsenek nagy ablakaid, az ablakok melletti falra tükröket is tehetsz, ezek hatására ugyanis optikailag világosabb lesz. Húzd el a függönyöket és szerezz be néhány melegfényű lámpát, ha nem jut be elég természetes fény, ezzel is tehetsz a jobb hangulatért.

 

 

2/8. Pink és sárga kiegészítők

A pink és citromsárga vidám színek, melyekkel még egy szürke otthon is sokkal boldogabbnak hat. Szerezz be néhány ilyen színű kiegészítőt – egy párnahuzat, pléd, váza, kép, virág vagy bármilyen dekorelem sokat segíthet.

Ha nagyobb felületben gondolkozol, válassz ilyen színű szőnyeget, függönyt, bútorokat, vagy fesd le a falakat!

 

 

3/8. Aromaterápia

A citrusos illatok a levendulával és a jázminnal párosítva tökéletesek lehetnek a nyugodt napokhoz. A citrusokat akkor is bevetheted, ha álmos vagy, ugyanis energizáló hatásúak. Választhatsz ilyen illóoolajokat, gyertyákat, diffúzorokat, a lényeg, hogy finom illatban ússzon az egész lakás.

 

 

4/8. Valami zöld

A zöld növények is jobb kedvre derítenek, így jó ötlet néhányat beszerezni, hogy vidámabb legyen az otthonod. Akár egy apró kaktusz, orchidea vagy a levéldísznövények is képesek felvidítani, így ha nincs sok helyed, akkor is könnyedén megoldhatod ezt a problémát. 

 

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást