Párkapcsolat / Szerelem

Mi a vétkük azoknak a nőknek, akiket elkerülnek a férfiak?

Mi a vétkük azoknak a nőknek, akiket elkerülnek a férfiak?

Charlie Shaw szerint: „Ha minden nő tisztában lenne ezekkel az örök érvényű igazságokkal, sokkal jobb hely lenne ez a világ. Könnyebb volna nekünk, férfiaknak, és nektek, nőknek is.” Ha tehát te is sokat gondolkodsz azon, hogy vajon miért kerülnek el a pasik, talán éppen ez a cikk hozza el a rádöbbenést…

Hogy smink nélkül mindenki jobb

Minden nő, aki észbontóan fest kisminkelve, még szexibb nélküle. Közhelynek tűnik, de a férfiak azokra buknak, aki mellett reggel ébredve is megállapíthatják, hogy még fésületlenül és gyűrött arccal is milyen bombázó életük párja.
Ráadásul Charlie szerint a férfiak egyáltalán nem vagy csak alig veszik észre, hogy mennyi erőfeszítésbe került a mesteri maszk elkészítése. Idő, pénz és energia – mindez tök fölöslegesen!

Hogy izgató, aki tudja, mit akar az ágyban

Azok a nők, akik leribancozzák a többieket, mert azok nyíltan beszélnek a szexről, nagyon megnehezítik a férfiak dolgát” – vélekedik Charlie, aki szerint a testi örömöket élvezők egyáltalán nem könnyűvérűek.
A szexualitásukat magabiztosan kezelő hölgyeket utolérő társadalmi stigma sajnos arra kényszerít, hogy mindenki elhallgassa, mi a jó neki. Ez egyfajta bábu szerepet szorgalmaz az ágyban, ami nem túl szerencsés…

Hogy az elérhetetlenség nem szexi

A megközelíthetetlen jégkirálynő szerep az álarc látványos lehullásához szokott vezetni a romantikus filmekben. A valóság azonban egy árnyalatnyival kegyetlenebb.
Ha egy csaj egyáltalán nem érdeklődik irántunk, sokkal racionálisabban gondolkodunk. Válaszként a mi érdeklődésünk is hanyatlani kezd, pedig lehet, hogy pont az ellenkezőjét akartad elérni vele” – figyelmeztet Charlie az ősrégi becserkészési módszer veszélyére.

Hogy nem kell mindig kiöltözni

Egy csinos ruha vagy szoknya valóban szemet gyönyörködtető tud lenni, de nincs rá a nap minden percében szükség” – mondja Charlie. Ha mindig tökéletes öltözetre törekszel, a férfiak is nyomást érezhetnek melletted ugyanerre, amit viszont a legkevésbé sem élveznek.
A melegítő, s főleg a testre simuló jóganadrág is tökéletes, amennyiben méretben passzol rád, és tiszta is, persze.

Hogy nem kell érdeklődést tettetni a sport iránt

A szingliségüket unó nők egyik leggyakoribb hibája, hogy ott kezdenek párt keresni, ahol a férfiak tömegesen előfordulnak – sporteseményeken vagy ilyen témájú internetes felületeken.
A tettetett közös érdeklődésnek azonban rossz vége lehet, tekintve hogy a legelső információ, amit sugallsz magadról, máris hazugság. Mivel minden egészséges emberi kapcsolat alapja az őszinteség és a bizalom, Charlie-val együtt mi is óva intünk ettől.

Hogy azt ehetsz, amit akarsz

„Utálom látni, hogy egy nő megvonja magától az ételt. Főleg, ha azért teszi, hogy lenyűgözzön vele, vagy aranyosabbnak tűnjön” – legyint Charlie, aki szerint kevesebb lankasztó látvány van, mint egy öntet nélküli salátát csipegető nő az étteremben.
Mi több, arra is figyelmeztet, hogy elég nehéz egy olyan csajjal nem szerelembe esni, aki átható élvezettel eszik…

Hogy nem számít a lábbeli

A nők aggasztó mennyiségű pénzt képesek cipőre költeni. Meglepő számomra, hogy még senki sem szólt ez ellen semmit” – töpreng Charlie, aki szerint nem alapvetően a gyűjtő szenvedéllyel van baj, hanem azzal a hozzáállással, hogy esetleg a lábbelin múlik valami. Szerinte egy dolog fontos: hogy fájdalom és panaszkodás nélkül tudj járni.
Ja, és jó, ha tudod: a férfiak nem szeretik, ha a magas sarok miatt föléjük tornyosulsz.
Te egyetértesz Charlie szavaival? Mi az, amivel esetleg végképp nem tudsz azonosulni belőlük?

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást