Vékonyszálú a hajad? Elhoztuk a hozzád leginkább illő frizurákat

Vékonyszálú a hajad? Elhoztuk a hozzád leginkább illő frizurákat

Címlap / Stílus / Haj / Vékonyszálú a hajad? Elhoztuk a hozzád leginkább illő frizurákat

Lófarok tupírral

Azt gondolnád, hogy nem áll jól neked a lófarok, ha túlságosan vékonyszálú a hajad? Akkor tévedsz! Csupán egy picit trükközni kell vele, de hidd el, megéri foglalkozni vele! A titka, hogy nem szabad szorosan készíteni és egy kis tupírt kell belevinni.

Frissen mosott hajadból a homlokod felett válassz le két tincset, ezt hagyd az arcod mellett szabadon. A többit lazán fésüld hátra és a fejtetődön kissé tupírozd fel. Végül egy hajgumival rögzítsd a copfot.

Ha szeretnéd eltüntetni a hajgumit, az egyik tincset csavard köré és hullámcsattal rögzítsd.

Hullámos lob

Különösen jó hír a vékonyszálú hajú lányok számára, hogy az idei esztendő slágerfrizurája nekik is jól áll! A laza, szélfútta hatású lob bárki számára remek választás lehet.

Kérj a fodrászodtól vállig érő frizurát, az alja lehet kissé tépett, de akár egyforma hosszúságú is. Tulajdonképpen szinte semmi dolgod nincs vele, ha kissé hullámos a hajad, reggelente elég csak átfésülnöd és hajlakkal fixálnod.

Ha egyenes a hajad, süss bele hullámokat, ujjaiddal kissé lazítsd meg és már kész is! Ez a kissé kócos frizura azt a hatást kelti, hogy a hajad sokkal több és vastagabb, mint valójában.

Oldalt elválasztott bob

A vékonyszálú hajú lányok gyakran elkövetik azt a hibát, hogy hajukat középen választják el. A legjobb megoldás, ha minél mélyebben, oldalt húzod meg a választékot, így sokkal dúsabb hatásúnak fog tűnni a frizurád.

Az oldalválasztékot bármilyen hosszúságú hajjal kipróbálhatod, de remekül mutat például egy egyszerű bob frizurával is, amelyet különösen érdemes kipróbálniuk a vékonyszálú hajú lányoknak.

Használj hozzá dúsító sampont és meglátod, élettel telivé és trendivé teszi majd a te hajadat is és sokkal nagyobb örömmel nézel majd a tükörbe!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást