Párkapcsolat / Szerelem

Nők vallanak, akiket nem zavar, ha partnerük megcsalja őket

Nők vallanak, akiket nem zavar, ha partnerük megcsalja őket

A hűtlenség felelős a szakítások nagy részéért, néhányan azonban kezdenek másképp hozzáállni ehhez a témához – azt mondják, mi tesszük nehézzé a kapcsolatokat és így a saját életünket azzal, hogy megköveteljük a férfiaktól a kizárólagosságot, amikor tudjuk jól, ez az elvárás nem reális. Olyan nőkkel beszélgettem, akiket nem zavar, ha partnerük félrelép.

Marcsi vagány, csinos nő, saját vállalkozást vezet

„Három éve vagyunk együtt a barátommal és nagyon jól megvagyunk, néha viszont megemlíti, hogy szeretné, ha olykor kicsit kevésbé lennék határozott és önálló. Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni, ilyen vagyok. Apám kiskoromban meghalt és huszonéves korom óta vagyok kénytelen szigorú lenni a férfi beosztottjaimmal, megszoktam, hogy keménynek kell lennem. Ha a barátom olykor egy szende lányra vágyik, én valahol megértem, de nem tudom megadni neki. Nem érdekel, ha máshol keresi ezt, amíg a nap végén hozzám jön haza. Jobb, mintha meg akarna változtatni, mert annak mindenképpen szakítás lenne a vége.”

Nők vallanak, akiket nem zavar, ha partnerük megcsalja őket

Erika három kisgyerek anyukája, háztartásbeli

„Tisztában vagyok vele, hogy a férjem gyakrabban igényli a szexet, mint én. Egész nap a gyerekek után rohangálok, vásárolok, főzök, vezetem a háztartást. A nap végére hullafáradt vagyok, de tudom, hogy ő igényelné az együttlétet, mert sokszor ezzel vezeti le a feszültséget egy stresszes, munkában eltöltött nap után.

Mivel nekem erre nap végén nincs energiám, megbeszéltük, hogy ezt mástól kapja meg, csak annyit kértem, hogy „ne tudjak róla”.

Tudom, hogy a férjem szeret engem és nagyon jó apa is. Miért hagynám, hogy ez az apróság tönkre tegye a családi életem, ami amúgy tökéletesen működik?”

Anikó tanul, mellette egy bankban dolgozik

„Két éve jöttünk össze a barátommal és még tart a kezdeti nagy szerelem. Tavaly vallotta be, hogy szereti a szerepjátékot és a fétisét ebben éli ki. Nem kell elborult dologra gondolni, semmi beteges, de számomra a beöltözés gyerekes és vicces. Megpróbáltuk, de én elröhögtem az egészet, egyszerűen nem tudtam komolyan venni. Azt viszont megértem, hogy neki ez fontos, ezért megengedem neki, hogy szexuális élete ezen részért kiélje máshol. Azóta szóba sem jött ez a téma és továbbra is remekül megvagyunk. Az együttléteink száma nem csökkent és engem sem frusztrál, hogy valami olyanban kell részt vennem, amit röhejesnek találok.”

Panka pultos egy szórakozóhelyen

„Amikor először megláttam őt, szerelem volt első látásra, szinte kiment a lábaimból az erő, még sosem éreztem ilyet. Alig akartam elhinni, hogy randira hívott, mert úgy éreztem, más ligában játszunk. Ezzel nem magam szólom le, egyszerűen tény, hogy mivel a barátom egy magas, sármos, jómódú üzletember, természetes, hogy a legszebb lányok udvarolják körül.

Már a kapcsolatunk elején közölte velem, hogy ha egy párt alkotunk, nem tud monogámiát ígérni. Először felháborodtam és rosszul esett, de aztán belegondoltam, hogy nem megbántani akart ezzel, hanem egyszerűen csak őszinte volt, nem árult zsákbamacskát.

Az előző pasijaim is megcsaltak, de ők folyamatosan hazudtak és mindig tagadták. Úgy döntöttem, megpróbálom a barátommal a kapcsolatot így is, mert vesztenivalóm nem volt. Nem bántam meg. Talpig úriember, a tenyerén hordoz és érzem, hogy szeret. Ha meg is csal, nem veszem észre, egyszerűen boldog vagyok. A szex és a szerelem úgyis két különböző dolog és külön is kell őket kezelni.”

Kép forrása: Milkos/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást