Válassz egy szimbólumot a képről, és eláruljuk, mire számíthatsz a jövőben

Válassz egy szimbólumot a képről, és eláruljuk, mire számíthatsz a jövőben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Válassz egy szimbólumot a képről, és eláruljuk, mire számíthatsz a jövőben

Ha a masnit választottad

Amennyiben az első szimbólum tetszett a legjobban, az arra utal, hogy a közeljövőben egy barátoddal vagy családtagoddal össze fogtok veszni. Valószínű, hogy a konfliktus a semmiből érkezik majd, és talán te sem számítasz arra, hogy azon a bizonyos témán fogtok összekapni. A feladatod, hogy ne legyél túlságosan makacs, és ne nehezítsd meg a saját dolgodat. Amennyiben képes vagy nyugodtan, hideg fejjel beszélni vele, hamar megoldjátok a problémát.

Ha a mérleget választottad

A mérleg arra utal, hogy a közeljövőben plusz pénzre számíthatsz valahonnan. Egy ideje már gondjaid vannak az anyagiakkal, de egy régi probléma most megoldódni látszik, és ennek kapcsán érkezik majd pénz a házhoz. Azt, hogy ezt milyen formában kapod meg, még nem tudhatod: lehet, hogy nyerni fogsz, de az sem kizárt, hogy a munkahelyeden jutalmaznak meg téged bónusszal év végén, vagy egy fizetésemeléssel.

Ha a lányt választottad

Amennyiben szingli vagy, a lány szimbóluma azt jelképezi, hogy nemsokára megismered a másik feledet. Valószínűleg már találkoztál is vele, de még magad sem vetted észre, hogy ez a személy akár a partnered is lehetne. Legyél nyitottabb, és adj esélyt annak is, aki elsőre talán nem kelti fel az érdeklődésedet!

Ha kapcsolatban élsz, ez a kép arra utal, hogy mostanában túlságosan átengedted az irányítást a párodnak, ezért ideje ezen változtatni egy kicsit. Ne menj bele olyan dolgokba, amiket nem is akarsz igazán!

Ha a fát választottad

A fa a bölcsesség szimbóluma, így ha erre esett a választásod, azt jelenti, hogy nemsokára egy tesztnek vetnek alá téged. Akár a munkahelyeden kell megmutatnod a tudásod, akár a hétköznapokban, a lényeg, hogy ne ess pánikba, amikor sor kerül rá. Ha mégsem sikerül maximálisan teljesítened, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy elég intelligens! Persze azért nem árt, ha felkészülsz a próbatételre.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást